Testvére végezhetett a 60 éves férfival, miután a fivérek összeköltöztek. A helyiek szerint a József és László együtt ivott, ezután gyakran veszekedtek. Az áldozat azután költözött a testvéréhez, miután tönkrement a párkapcsolata.

Holttestet találtak

A rendőrök holtan találtak egy 60 éves férfit Felsőszölnökön, akit gyilkosa brutálisan kivégzett. A zsaruk már a házban el is fogták a feltételezett elkövetőt, aki nem más, mint az áldozat 65 éves testvére, László. A férfi maga hívta ki a rendőröket testvéréhez, Józsefhez, akinek a vérző, földön heverő holttestén számos sérülést találtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem voltak jóban

A helyiek azt is elmondták, hogy a két testvér nem olyan régen, pár éve költözött össze, de nem ápoltak egymással túl jó viszonyt, gyakran kiabáltak és veszekedtek. József azután költözött testvéréhez, miután kapcsolata tönkrement, és elköltözött korábbi társától.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokat veszekedtek

„Nagyon sokat veszekedtek. Annyit, hogy azt sem értettük, miért költöztek össze, ha ennyire nem jönnek ki egymással. De ha minden igaz, Józsinak nem volt hova költöznie, így átmenetileg jött a testvéréhez. Csak ez kicsit hosszabb ideig tartott. Nem volt ez így jó, mindenki sejtette, hogy ebből egyszer baj lesz” – mondta az egyik helyi asszony.

Mindketten ittak

„Az, hogy ők marakodtak, nem azt jelentette, hogy mással is kakaskodtak volna, normálisan viselkedtek mindig. Laci már nyugdíjas volt, Józsi még mindig sokat és tisztességgel dolgozott, segítőkész ember volt. Egymással is akkor veszekedtek leginkább, amikor mindketten ittak” – mondta a férfiak egyik ismerőse, aki szerint „tudtuk, ennek csak szörnyű tragédia lehet a vége”.

Megvárta a rendőröket

László az eset után nem menekült el, hanem egy környéken élő, egészségügyben dolgozó asszonytól kért segítséget, később pedig a helyszínen várta meg a rendőröket. 

Őrizetbe vették

Bár úgy tudni, hogy ő nem ismeri el a gyilkosságot, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását. „A vasi egyenruhások a felételezett elkövetőt a helyszínen elfogták. A 65 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását” – közölte a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: RTL