Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta az ütközést. Egy biztos: hogy a teljes útzár miatt a forgalmat elterelik, az M6-os autópálya pedig díjmentesen használható egy szakaszon.

Több autó is érintett volt

Július 12-én kora reggel három gépjármű összeütközött a 6-os számú főúton, Ercsi közelében – közölte szerdán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két embert kellett ellátni

A baleset során az egyik járművezető, egy 61 éves ráckeresztúri férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, további két fő egészségügyi ellátást igénylő sérülést szenvedett. A teljes pályás útlezárás a balesettel érintett szakaszon továbbra is érvényben van.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ingyenes a sztráda egy szakaszon

A rendőrök a forgalmat Ráckeresztúrnál – a főút 33-as kilométerszelvényében – és Iváncsánál – a főút 44-es kilométerszelvényében – az M6-os autópályára terelik, ahol a két település közötti szakaszon jelenleg díjmentesen közlekedhetnek a járművezetők.

Előkerült a feszítővágó is

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint az ütközés frontális volt. A baleset következtében az egyik járműbe beszorult egy ember, akit az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók feszítővágóval emeltek ki.

A baleset helyszíne

Az M3-as sem úszta meg

Az utóbbi fél napban több olyan baleset is volt, amely miatt intézkedniük kellett a tűzoltóknak. Szerda hajnalban összeütközött két gépkocsi az M3-as autópálya 168-as kilométerszelvényénél, Oszlár térségében, a Nyíregyháza felé vezető irányban. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket, amelyekben összesen öten utaztak.

A tetején állt meg egy autó Budaörsnél

Kedden késő este összeütközött két gépkocsi az 1-es főút 9-es kilométerszelvényénél, Budaörs térségében. Az ütközés erejétől az egyik jármű a tetejére borult. A törökbálinti hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is a helyszínen dolgoztak.

Velencénél is felborult egy autó

Ugyancsak ebben az időben három gépkocsi ütközött össze a Velencét és Pusztaszabolcsot összekötő út 16-os kilométerszelvényénél. Az ütközés következtében az egyik jármű tetejével az árokba borult. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók megkezdték az autók áramtalanítását.

Útpadkának csapódott autók a karambol miatt

Kedden este pedig fának ütközött, majd az útpadkának csapódott egy gépkocsi a Kunhegyes és Tiszagyenda közötti út 4-es kilométerszelvényénél. A két utas saját erejéből el tudta hagyni a járművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk a szerda reggeli, ercsi baleset helyszínén készült, forrás: Facebook.)