Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a tragédiát. Komárom-Esztergom megyében hármas karambol történt, Somogyban pedig kiégett egy autó.

Itt történt a baleset

Március 15-én, reggel 7 óra körül, a Vas vármegyei Viszák külterületén halálos baleset történt – közölte oldalán a rendőrség. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Valamiért leesett

Egy traktor közlekedett a település egyik erdei útján – amikor eddig tisztázatlan körülmények közt – a jármű pótkocsijáról leesett egy 44 éves férfi és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. További részleteket nem közölt a szűkszavú tájékoztatás.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Térképen a tragédia helyszíne

Árokba borult autó miatt is vonulni kellett

Országszerte több baleset is történt az utakon szerdán. Reggel hét óra előtt lesodródott az úttestről, és az árokba borult egy személygépkocsi a 63-as főút 82-es kilométerénél, Székesfehérvár és Aba között. A jármű félig az úttesten maradt, amely akadályozta a forgalmat. . A balesethez műszaki mentés céljából a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Póznát döntött az ütköző autós

Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó Vámospércsen, a 48-as főút Béke utcai szakasza és a Dózsa György utca találkozásánál fél 9 körül. Az ütközés erejétől megdőlt az oszlop, ami veszélyeztette a járműforgalmat. A debreceni hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre az oszlop miatt.

Hármas karambol Komárom-Esztergom vármegyében

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Lábatlanban délelőtt, a 10-es főút Rákóczi Ferenc úti szakaszán, a József Attila út sarkán. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett a társhatóság is kiérkezett a helyszínre. Az érintett útszakaszon félpályán, irányítás mellett halad a forgalom.

Autótűz Somogyban

Teljesen kiégett egy gépkocsi a 68-as főút 27-es kilométerszelvényénél, Lábod térségében. A nagyatádi hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a padkán álló jármű tüzét, amely a motortérben keletkezett. A lángok nem terjedtek át a környezetre. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt, az utómunkálatokra félpályán engedik át a forgalmat – derül ki a katasztrófavédelem honlapján olvasható közlésekből.

Homokfelhő az M1-esen

A szeles időjárás miatt több útszakaszon is porfelhőkre lehet számítani. Az M1-es autópályán a 102-es és 103-as kilométer közötti szakaszon, Nagyszentjános és Bőny térségében találkozhatnak homokelhővel az arra közlekedők. erre táblák is felhívják a figyelmet, az autósoktól pedig azt kérik, hogy vegyék komolyan a figyelmeztetést.

Kapcsold be a vészvillogót!

Az Útinform jelezte azt is, hogy a viharos erejű szél sok helyen hordja a homokot és a port, ezzel porvihart kavarva, így a látótávolság hirtelen akár 50 méter alá is csökkenhet. Mindenkitől azt kérik, hogy ilyen területen hazsnálják a vészvillogót.

A kidőlt fák is veszélyt jelenthetnek

Megjegyezték: a hegyvidéki, illetve a fákkal határolt utakon és alsóbbrendű utakon lehetnek letört faágak vagy akár kidőlt fák is. Azt kérték, aki ilyet lát, hívja az Útinform ügyeletét a 061/336-2400 telefonszámon és mindenki vezessen kellő figyelemmel.

(Kiemelt képünkön a viszáki balesetben érintett traktor, forrás: police.hu.)