Meghalt egy motoros és egy kerékpáros, akik összeütköztek csütörtökön Herceghalomnál – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egymásba rohantak

Azt írták, az 57 éves tárnoki lakos kerékpárjával Herceghalom felé haladva balra kanyarodott, ekkor karambolozott a 33 éves kesztölci férfi által vezetett motorkerékpárral. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

A bicikli darabokra tört

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítójának információi szerint a motoros az ütközés hatására lezuhant a motorról az úttestre, a Kawasaki pedig a fák közé csapódott. A bicikli több darabra tört.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Mentőhelikopter is jött, de hiába

Úgy tudni civilek kezdték újraéleszteni mindkét férfit, de egyik sem mutatott életjeleket, nem volt pulzus, nem emelkedett a mellkas. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ám hiába, mindkét férfi meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Bevadultak a piától: verekedés tört ki egy nagykanizsai italboltban, nagyon durván elfajult a vita, ütötték-verték egymást az emberek

Kiemelt kép és belső fotók: Autómentő 0-24 Biatorbágy