A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a bőnyi iskolához, miután osztálytársa leszúrta a hatodikos lányt. A sérült kislányt mentőhelikopter szállította kórházba. A gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából. A diákokat csak a családtagjaik vihetik haza.

Leszúrta osztálytársát

A bőnyi általános iskolában hétfő reggel, a szünetben leszúrta egy hatodikos osztálytársát egy lány. A sérült kislányt mentőhelikopter szállította kórházba. A gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából.  

Mindenkit hazaküldtek

A helyszínen rengeteg a rendőr és az aggódó szülő. A gyerekeket csak a családtagjaik vihetik haza. Mindenki feszült, nagyon sok gyermek sír. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kihallgatják a gyerekeket

A szemtanú gyerekeket hallgatják ki szülői felügyelettel. A családok tanácstalanok, nem értik, hogy történhetett ilyen. Sokan a kezükbe temetett arccal kuporognak az iskola mellett. A tanárok segíteni próbálnak a gyermekeknek, érzelmi támogatást nyújtanak nekik – írja a kisalfold.hu.

Szívtájékon szúrta

A Telex úgy tudja, az összetűzés két szomszédos településről, Rétalapról átjáró kislány között tört ki. Ezután szúrta szívtájékon osztálytársát a diák. Az életveszélyes sérültet a győri kórházba szállították.

Otthonról hozta a kést

Bőny polgármestere szerint, a tragédia, az első óra után történt. A lányt egy otthonról hozott késsel szúrta le osztálytársa. A szülőket egy Facebook csoportban tájékoztatta az iskola vezetősége reggel arról, hogy rendkívül esemény történt, jöjjenek a gyermekekért. Azt is elmondták, aki nem tudja hazavinni a gyerekeket, annak felügyeletet biztosítanak.

Megszólalt a rendőrség

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet bűntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ez is érdekelhet

„Mi vesz valakit arra, hogy kést vigyen az iskolába és halállistát írjon” – megszólalt a bőnyi iskolában megkéselt kislány anyja, Mirellán életmentő műtétet hajtottak végre

Kiemelt kép: bőnyi Szent István Általános Iskola