2023. november 1-én eltűnt Papp Csaba János. AZ 50 éves férfi korábban sztrókot kapat, továbbá mozgássérült, mankóval tud csak járni, eltűnése óta pedig semmiféle életjelet nem adott magáról. A fia kétségbeesetten keresi, bízik benne, hogy az édesapja előkerül.

Egyedül élt

A férfi egy víkendházból tűnt el a Komárom-Esztergom vármegyei Nyergesújfalunk, ahol egyedül élt. Papp Csaba János nemrég sztrókot kapott, ráadásul mozgáskorlátozott, ennél fogva csak mankóval képes közlekedni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elvált

A férfi korábban elvált a feleségétől, a fiával sem tartotta a kapcsolatot, egyedül élt, kizárólag a családsegítő járt ki hozzá.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tartotta a fiával sem a kapcsolatot

Mindennek ellenére a fia bekapcsolódott a keresésbe, szeretné megtalálni az édesapját. „Nem tartottuk a kapcsolatot, az édesapám egyedül élt.”

Később értesítették a fiát

„Én úgy tudom, hogy otthonról tűnt el, de engem csak november 24-én értesítettek erről” – magyarázta Máté a Borsnak, aki hozzátette: édesapja régebben kamionsofőr volt, így a tájékozódó képessége nagyon jó.

Szeretné, ha előkerülne

„Mindig arról beszélt, hogy külföldre akar menni. Szerintem Barcelonában lehet” – árulta le Máté, aki azt is elmondta, egy, az apjához járó családsegítőtől tudta meg, hogy az apja Tatabányára készül, sőt egy nemzetközi buszhálózat járatait is emlegette.

Keresi a rendőség

Máté azt mondja, nagyon örülne, ha az apja életjelet adna magáról. A férfit egyébként a rendőrség is keresi, személyleírása szerint őszes, hosszú haja van, parókát visel. A szakálla hosszú és szintén ősz, ezen túlmenően feltehetően basbellsapkát vagy kapucnit viselhetett az eltűnése idején.

Fotón a férfi:

Ezt kéri a rendőrség

A rendőrség egyébként azt kéri, hogy aki az z eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezi, hívja őket a a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait vagy tárcsázzák az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az eltűnt férfi – Forrás: police.hu