Ez volt ugyanis a zsákmány, amit nem sokkal korábban egy kocsmából vitt el. Annyira akarta ugyanis a szeszt, hogy megbontotta a tetőt, így bejutott az ivóba.

Leküzdött minden akadályt

Január ötödikén érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy betörtek egy lajosmizsei házba. A tolvaj felfeszítette a kerítést, majd megbontotta a házfalat is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt vitte el

Innen 16 négyzetméternyi járólapot sikerült elvinnie. A zsaruk azonban a feltételezett elkövető nyomára bukkantak, aki egy 28 éves helyi férfi volt. Március 9-én elfogták és kihallgatták. A rendőrök úgy sejtik, hogy a férfi korábban az egyik üzlet előtt lezárt kerékpár első kerekét és lámpáját is ellopta, így ezért is felelnie kell.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ajtót feszített a tolvaj

Március negyedikén is egy betörővel akadt dolguk a vármegyében a rendőröknek. Ezúttal egy kecskeméti ingatlanból érkezett bejelentés, hogy egy akkor még ismeretlen elkövető felfeszítette egy ház bejárati ajtaját.

Napokon belül meglett

Innen több százezer forint értékű holmit sikerült elvinnie. A nyomozók azonban napok alatt beazonosították a feltételezett elkövetőt. Kiadták ellene az elfogatóparancsot, s március 9-én már kattant is a bilincs G. Károly csuklóján.

Szomjas betörőt is fogtak

A 24 éves kecskeméti férfit kihallgatták, majd őrizetbe vették és indítványozták az ügyészség felé, hogy kezdeményezze az ifjú bandita letartóztatását. Ám csütörtökön még egy betörővel akadt dolguk.

Rengeteg üveg szesz volt a szatyorban

Hajnalban egy 20 éves kecskeméti férfit igazoltattak a rendőrök, amint egy nagy szatyorban 16 üveg szeszes italt cipelt. Mivel viszonylag ritkán visznek az utcán ennyi alkoholt ilyen időpontban, ezért a rendőröknek gyorsan gyanús lett a dolog.

Tetőn keresztül érkezett a hívatlan vendég

Megérzésükben nem kellett csalatkozniuk: a férfi épp egy betörésből tartott hazafelé. A tekintélyes mennyiségű italra úgy tett szert, hogy nem sokkal korábban megbontotta egy kocsma tetejét. Őrizetbe vették, s kihallgatásán kiderült, nem csak ez a bűncselekmény van a rovásán.

Kirakatot is felfeszített

Korábban ugyanis egy áruházban is lopott, ahonnan édességet, kávét és italokat lopott. Nem teketóriázott ekkor sem: egy késsel felfeszítette a kirakatüveget, hogy bejusson. A nyomozók vizsgálják, hogy elkövettek-e még más bűncselekményeket is a tolvajok – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A betörés nyomai

A kerék nélküli biciki

(Cikkünkben használt képeink a rendőrség helyszíni szemléjén készültek.)