Tragédia történt Szarvason: egy testvérpár vitatkozott össze, gyilkosság lett a vége.

Leszúrta a testvérét

Leszúrta testvérét egy 48 éves férfi 2022. május 12-én este Szarvason. Átment hozzá, italoztak és közben szóváltásba keveredtek egymással. A vita tettlegességig fajult, a férfi késsel támadt bátyjára, megszúrta őt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A férfi a helyszínen meghalt

Az 53 éves férfi életét vesztette, öccsét a 21 óra 18 perckor érkezett bejelentés után a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Őrizetbe vették

A 48 éves szarvasi férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Egy birkozó fiú a 18 éves húgát szúrta le

Amint azt a Kékvillogó is megírta jogerősen tizenhét év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla azt a huszonéves férfit, aki 2019 nyarán megölte a 18 éves húgát a biatorbágyi otthonukban. A támadó az anyját is megpróbálta megfojtani, de az asszonyt egy ismerős megmentette.

Nehéz gyerekkor

táblabíróság tájékoztatása szerint a három ember szerény körülmények között élt. A férfi már gyerekkorában, az iskolában is kezelhetetlen volt, szülei válása sem tett jót neki, kezdetben az apjával lakott, aztán visszaköltözött az anyjához. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mindenre erőszakosan reagált

A gyilkosság napján a fiatal összeveszett a húgával, majd addig fojtogatta, hogy elvesztette az eszméletét. Ekkor ezt hitte, hogy meghalt a lány, de kiderült, hogy nem. Ekkor a megőrült férfi kiment egy késért a konyhába és azzal nyakon szúrta testvérét.

Letakarta az arcát

A szúrásba halt bele a lány. A férfi elmeállapotára jellemz, hogy tette után bevonszolta a fürdőszobába, majd egy törülközőt tett az arcára, hogy ne lássa és rácsukta az ajtót.

Kapcsolódó:

Plüssfigurák az ágyba

Ezt követően a testvére ágyába egy nagyobb méretű plüssfigurát fektetett, amit betakart, azt a látszatot keltve, hogy az ágyban alszik valaki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció