Nem sokkal reggel nyolc óra előtt leállt a 2-es metró, áramtalanítani kellett, ugyanis egy fiatal férfi a síneken rohangált.

Nem ment sokat

Az esetről a Blikk számolt be, mint írják a metró először háromnegyed nyolc körül állt meg, a portál egyik olvasójának közlése szerint a Stadionok állomásnál. Bár néhány perc múlva elindult újra a szerelvény, de nem ment sokat.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A 2-es metró vonalán történt:

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A síneken rohangált

Az Astoriánál állt meg ezt követően, a hangosbemondó pedig bemondta, hogy az említett fiatalember még mindig a síneken szaladgál.

FRISS!

Ezt közölte a BKK

A portál a BKK-tól azt a tájékoztatást kapta, hogy a fiatalember az Örs vezér térről indult el a Pillangó utca felé a síneken. Először kivezették, de aztán újra a vágányok közé ugrott. Másodszor is sikerült elkapni, ekkor már átadták a rendőröknek.

Elfogták a rendőrök:

Illusztráció: BKK

Nem történt tragédia

Az áramtalanítással szerencsére sikerült tragédia nélkül megúszni az esetet, s arra sincs nagy esély, hogy a fiatal férfi visszatér, ugyanis jelenleg a rendőrök gondoskodnak róla.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: 2-es metró – Forrás: BKK