Mindent vitt egy BMW, ami mozdítható volt egy Vas vármegyei településen. A balesetet vélhetően gyorshajtás okozta, egy villanyoszlop és egy betonkerítés is bánta a nagy sietséget.

Kidöntötte a villanyoszlopot

Nagy pusztítást végzett egy autós egy Vas vármegyei településen. Egy BMW előbb egy villanyoszlopnak ütközött, azt kidöntötte, majd a mellette található betonkerítésnek is nekicsapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el

Az udvaron állt meg

Az autó a kerítést is megrongálta, és egy családi ház udvarára hajtva állt meg az éjszaka közepén Szelestén, a Berzsenyi Dániel utcában.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megsérült a villanyvezeték

A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, illetve a sérült villanyvezetékek miatt lezárták az érintett területet.

Sokáig tartott a károk felmérése

Megúszta könnyebb sérülésekkel

A balesetben a jármű sofőrje az elsődleges információk szerint könnyebb sérüléseket szenvedett.

Végzetes átkelés

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy kedden a késő délelőtti órákban egy idős nő a kőbányai Kőrösi Csoma Sándor úton, a Harmat utcánál szeretett volna átsétálni a másik oldalra. A hölgy el is indult, gyaníthatóan még zöld jelzésen, de a jelzőlámpa akkor már egyértelműen pirosat mutatott, amikor a Liget tér felé haladó villamospályánál tartott, a 28A jelzésű villamos pedig éppen akkor ért oda. 

Elsodorta a villamos

A néni körültekintés nélkül haladt tovább, a villamost vezető fiatalember pedig már nem tudta lefékezni a szerelvényt és elsodorta őt.

Nem tudták megmenteni

A 78 éves nő teste a villamos és a peron közé szorult, ahonnét a fővárosi hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével szabadították ki, de az életét már nem lehetett megmenteni.

Sokan utaztak a járaton

A villamos fedélzetén viszonylag sok utas tartózkodott, nagyjából 60 százalékos lehetett a telítettség, szerencsére közülük senki sem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Sárvár HTP