Csütörtök hajnalban olyasmi történt Tengelicen, amire rémálmukban sem gondoltak volna a helyiek. A település szőlőhegyi területén egy nő életét elvették. Egyelőre nincs magyarázat a történtekre.

A helyiek ismerték az áldozatot és azt is, aki elvette az életét

Kiabálásra ébredtek csütörtök hajnal azok, akik a Tengelicén található Művelődési ház közelében élnek. Az egyik házból szűrődtek ki a félelmet keltő hangok. Mindenki arra gondolt, hogy valami nagyon rossz dolog történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy fiatal nő elhunyt

A házban, ahonnan a hangokat hallották, egy fiatal nő életét vesztette. Az ott lakó hölgy nyakát és szíve tájékát sebesítették meg egy éles tárggyal. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem lehetett rajta segíteni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Még napkelte előtt történt

A Tolna Vármegyei Rendőrkapitányság hajnali három órakor kapott bejelentést az esetről. Arról tájékoztatták a zsarukat, hogy egy 24 éves tengelicei nőt úgy megsebeztek, hogy elhunyt. A rendőrök tétovázás nélkül nekiláttak a helyszínelésnek.

Hamar elfogták az elkövetőt

A tettes a háztól nem messze kapcsolták le a Terror Elhárító Központ munkatársainak segítségével a paksi rendőrök. Kiderült, hogy az elkövető az áldozat rokona, unokatestvére volt. Ő is abban a házban lakott, ahol a nő elhunyt.

Felelnie kell a tettesnek azért, amit elkövetett

“A 29 éves, szintén helyi férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. Ellene a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatóságán emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indul eljárás” – mondta Komlósiné Kiss Anett, a rendőrség sajtószóvivője.

A sajtószóvivő nyilatkozata

Nem tudnak a helyiek napirendre térni az eset felett

A helyiek jól ismerték azt a nőt, aki már nincs az élők sorában. Azt mondták, többek között újságkihordással foglalkozott. Sokszor látták szomorúnak.

Gyermekotthonból fogadták be

A nőt egy gyermekotthonból fogadták be a rokonai. Állítólag nem bántak túl jól a lánnyal, ám nem volt senkiben bátorság, hogy közbelépjen. A helyiek közül többen segítették, támogatták a fiatal nőt, például étellel, ám a családtagjai ezt nehezményezték.

Ezt mondták a helyiek

Ütötték-verték

A lányt egy helyi asszony elmondása szerint dolgoztatták a ház körül, ütötték-verték. Azt mondta, felnyalatták vele az olajat, de volt, hogy a kerítésre akasztották. Egy helyi férfi azt mondta, hogy az áldozaton élték ki testi vágyaikat a különböző korú férfi rokonai. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu