A rendőrség felhívást tett közzé egy eltűnt középkorú férfi kapcsán. Nagy erőkkel keresik őt, azonban eddig nem bukkantak a nyomára. Most a lakosság segítségét kérik.

Eltűnt Lakatos Arnold

Lakatos Arnold egy, a főváros 10. kerületében található kórházból tűnt el. Azt nem lehet tudni, hogy a férfi hova indult az egészségügyi intézményből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Körözik a férfit

Az 55 éves férfi eltűnése kapcsán a 17. Kerületi Rendőrkapitányság folytat eljárást. Nagy erőkkel keresik a zsaruk, erőfeszítéseik azonban eddig nem vezettek eredményre. Ezért tettek közzé felhívást, hátha lakossági segítséggel a nyomára bukkannak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Amit az eltűnt személyről tudni lehet

Lakatos Arnold testmagassága 185 centiméter. Átlagos testalkattal rendelkezik, haja rövid, barna színű. Szeme színe ugyancsak barna.

Egy fotó Lakatos Arnoldról

Lakatos Arnoldot eddig hiába keresték, nem találták – Fotó: Police.hu

Ezt kérik a rendőrök

Aki tud bármit Lakatos Arnold tartózkodási helyéről, az sokat segíthet a zsaruknak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek információja van a férfi holléte felől, az tudassa velük. Ezt akár ingyen is meg lehet tenni.

Ezek is érdekelhetnek!

Telefonon is lehet bejelentést tenni

Várják a bejelentéseket éjjel-nappal a Telefontanú ingyenesen tárcsázható zöldszámán, amely a 06-80-555-111-es számon érhető el. Erre a célra lehet használni a 112-es díjmentes segélyhívót is.

Rengeteg eltűnt személyt keresnek e pillanatban

Magyarországon jelenleg 2222 eltűnt személyt keresnek. Többségük még a 18. életévét sem töltötte be, szám szerint az eltűntek közül 1222-en fiatalkorúak.

Évente több ezer fiatal eltűnéséről érkezik bejelentés

Aggasztó, mennyi fiatalkorú eltűnését jelentik be minden évben. Idehaza 18 ezer ilyen esetet regisztrálnak évente átlagosan. Közülük 15 ezren 14 év felettiek.

Sok kiskorú többször is megszökik

A kiskorúak közül előfordul, hogy van aki évente 40-50 alkalommal is megszökik. A rendszerbe minden ilyen eset új eltűnésként kerül be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu