Egy szórakozóhelyen a táncolás után lett rosszul a 21 éves férfi, aki szédülésre, látási zavarokra panaszkodott, a kihívott mentősök sem tudtak segíteni rajta.

Szörnyű tragédia történt Szombathelyen, az Óperint utca egyik szórakozóhelyén csütörtökön.

A bárban szórakozott egy 21 éves férfi, aki barátaival táncolt, majd hirtelen nagyon rosszul lett, így mentőt hívtak hozzá, mire a segítség megérkezett már válságos állapotban volt a fiú.

A mentősök többször is próbálták újraéleszteni, azonban már tehetetlenek voltak a férfival, aki a helyszínen életét vesztette.

Az ügyről sikerült egy informátort megszólaltatnia a 112pressnek.

A szemtanú elmondása alapján a fiatal egy hatfős társasággal volt a szórakozóhelyen, amely társasjátékokkal és számítógépes játékokkal várja vendégeit.

Arról is beszélt az informátor, hogy a férfi a testvérével táncolt, majd visszament az asztalához, ahol próbált megtámaszkodni. – Nem ittasság miatt tántorodott meg a srác. Azt mondta a társainak, hogy nem lát, majd összecsuklott – olvasható a 112press oldalán.

A fiatalemberhez azonnal mentőt hívtak, ekkor már nem volt pulzusa. Testvérének barátnője kezdte meg az újraélesztését. Eközben a helyet kiürítették és folyamatosan küzdöttek a fiú életéért, azonban már nem tudtak tenni semmit.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: LikeNews.h