Kirabolták Radics Gigit és zenekarát az egyik hétvégi koncertjükön. Milliós értékben vittek el tőlük technikai felszereléseket, sőt az énekesnőnek a mobilját is ellopták, benne a féltve őrzött családi képekkel, gyermekének az első fotóival. Az énekesnő kiborult, hosszú posztban írt arról, hogy szerinte milyen romlott világban élünk.

Kirabolták Radics Gigiéket

„Miután az egyik hétvégi koncertemen kiraboltak minket, a zenekaromat és engem is, milliós értékben vittek el tőlünk dolgokat, többek között a telefonomat is, ami tele volt a kislányom féltve őrzött fotóival a kezdetektől, nagyon szomorú vagyok.” – írja friss posztjában Radics Gigi, aki megjegyzi, ez a történet nem Gigiről, hanem Radics Georgináról szól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokkoló élmény

Az énekesnő megjegyzi, hogy sokat gondolkodott azon, hogy vajon el merje-e mondani a nyilvánosság előtt, hogy mi történt vele az egyik hétvégi koncertjén. Végül úgy döntött miért is ne? Hiszen ez is vele történt, ráadásul életében először. ”Emiatt is túlságosan sokkoló élmény volt számomra, hogy ez így előfordulhat.”

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Túl jóhiszemű volt

Gigi hozzáteszi: „Rájöttem, hogy eddig túl jóhiszeműen ítéltem meg embertársaimat, mindig próbáltam a szépet és a jót meglátni még azokban is, akik esetleg arrogánsan viselkedtek velem.”

Naiv világszemlélet

Az énekesnő bevallja, hogy szerette volna átadni ezt a kicsit naiv világszemléletet a kislányának is, de ezek után nem tudja, hogy jót tesz-e ezzel a jövőjét tekintve. Ez is érdekelhet: Kicsapta a biztosítékot Radics Gigi fürdőruhás fotója, amelyen egy szupermarket hűtőpultjánál pózol

Romlott világ

„Szörnyen romlott világban élünk, elhatalmasodott néhány embertársunkon a gyűlölet, a hatalomvágy, vagy csak valamilyen függőség, ami beárnyékolja életük hátralévő részét.” – írja Gigi, majd hozzáteszi:

A pénz mindent felemészt

„Sajnálom őket, sajnálom magunkat, azokat, akik csak szeretni akarnak önzetlenül és szeretve lenni nem csak szeretteik által, hanem más kedves embertársaik által is. Félek, hogy ez már elveszett és nincs többé, mert a pénz minden jóérzést felemésztett. Túl fogom ezen tenni magam, de szerettem volna elmondani nektek, hogy mit érzek most.”

Nagy siker

Radics Gigi először 2008-ban a Megasztár 4-ben tűnt fel, ahol a legjobb 200-ig jutott, majd 2011-ben a Megasztár 5-ben a legjobb 24-ből esett ki, végül 2012-ben Megasztár 6 győztese lett. 2017-ben az RTL Klubhoz igazolt, ahol a hazai X-Faktor eddigi legfiatalabb mentora lett 21 évesen.

Apukája ismerte fel a tehetségét

Radics Gigi tehetségét apukája ismerte fel, amikor Gigi hatéves volt. Nyolcévesen zenekart szervezett neki, amellyel ingyen járták az országot, és különböző fellépésekkel próbáltak Giginek hírnevet szerezni. Tízéves korában az akkori menedzsere klipet készített Gigiről, „Suli után” címmel, ez lett első saját dala, amely még nem szerzett neki országos hírnevet, ahogy tervezték. Gigi kiskora óta elismert énekesnő szeretett volna lenni. A vágya teljesült, ma már az egész ország ismeri és még csak 28 éves. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Radics Gigi – Forrás: Instagaram/BPK-montázs