Szeretője élettársától kért segítséget az a nő, aki fiaival életveszélyesen bántalmazta, majd magára hagyta a 4-es út szélén a román állampolgárságú férfit.

A 48 éves román állampolgárságú férfi az interneten keresztül ismerkedett meg az egyik magyar nő, akitől erotikus tartalmú felvételeket is szerzett. A KEKFENY.com ebben a cikkében számolt be a bűncselekményről.

A férfi élettársa miután megtudta, hogy párja megcsalja, felvette a kapcsolatot a nővel, és közölte vele, hogy a párja csak kihasználja őt a jó anyagi helyzete miatt. A férfi eközben megfenyegette szeretőjét, hogy amennyiben szakít vele, nyilvánosságra hozz a róla készült felvételeket.

A hajdúsági nő ezek után szakítani akart szeretőjével, de félt a fenyegetés beváltásától, ezért megbeszélte a férfi élettársával, hogy az törölni fogja párja telefonjából és elektronikai eszközeiről a kompromittáló felvételeket. Ez azonban nem sikerült, így a szerető egy találkozót beszélt meg a román állampolgárságú férfivel, amelyre 2020. május 16-án került sor Székely településén – írja a szon.hu.

A nőt a találkozóra két fia is elkísérte, akik külön autóval mentek a helyszínre. Székely községnél megállt a két autó, a nő fiai a román állampolgárságú férfit kirántották a gépkocsiból és életveszélyesen bántalmazták.

Ezután elvették a férfi pénzét, telefonját és pendrive-ját Ezután a férfit összekötözték és a 4-es főút mellett kitették és magára hagyták.

<

A sérült férfira az arra közlekedők találtak rá, ők értesítették a mentőket, valamint a rendőrséget. Az életveszélyes állapotban lévő férfinek eltört több bordája és légmell alakult ki nála.

<

A magyar nőt és két fiát, valamint a sértett élettársát a rendőrség csoportosan elkövetett rablás bűntettével, míg a magyar nőt és fiait ezen felül életveszélyt okozó testi sértés bűntettével is gyanúsítja.

<

Az ügyészség szerint azért szükséges az egyébként büntetlen előéletű gyanúsítottak letartóztatása egy hónapra, mert fennáll az összebeszélés veszélye, és esetleg megfélemlítenék, befolyásolnák a tanúkat – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.

<

Kiemelt kép: illusztráció