A 4-es főút mellett olyan súlyosan bántalmaztak egy román állampolgárságú férfit, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett. Nemcsak megverték, hanem ki is rabolták áldozatukat.

2020. május 16-án hajnalban a 4-es főút mellett Székelynél négyen bántalmaztak egy 48 éves román állampolgárságú férfit.

Közben elvették tőle a mobiltelefonját és a pendrive-ját, amelyeken úgy vélték, hogy egyikükről kompromittáló felvételek vannak. Eltulajdonították továbbá az övtáskáját, a benne lévő készpénzzel. A külföldi férfi a bántalmazás miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett. Ezután a tettesek az út szélén sorsára hagyták.

A sérült férfire rátaláltak az arra közlekedők, akik azonnal bejelentést tettek a rendőrségen. Néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két nőt és két férfit, akiket gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Tné B. M. 59 éves, T. A. 28 éves, T. L. 22 éves derecskei lakosok és Cs. Á. 64 éves tataházai lakos ellen.

Kiemelt kép: illusztráció

<

<
<