Patakba hajtott egy személyautó Budapest 14. kerületében, a Füredi utcában, a Gvadányi utcánál. Előtte egy másik járművel is ütközött. Valószínűleg nem ő volt a vétkes.

A helyszínre mentők is érkeztek, hiszen ketten megsérültek – írja a Katasztrófavédelem honlapja. A mentéshez egyébként emelődarut is bevetettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagyot zuhant

Kékvillogó.hu/GK

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így történt a baleset

Egy középkorú hölgy haladt szombat délelőtt Suzuki SX4 gépkocsijával a zuglói Füredi úton, a vasúti átjáró felől az Örs vezér tér irányába. A Gvadányi úthoz érkezve oldalról belecsúszott egy Ford Focus.

Szemtanúk segítettek

A vétlen sofőrt a szemtanúk húzták ki a patakba csúszott roncsból, majd felsegítették a rézsűn. Ő hatalmas szerencsével csak könnyebben sérült, habár egyrészt a biztonsági öve a háta mögött volt bekapcsolva, másrészt a Focus pont olyan szögben találta el az autóját, hogy nem nyíltak ki a légzsákok.

A fehér autó orrának annyi

A vétkes

A Ford többször megpördült a tengelye körül, közben még egyszer nekicsapódott a Suzukinak amelynek utasát szintén kórházba kellett szállítani.

A mentés is károkkal járt

A Suzukit a fővárosi hivatásos tűzoltók tűzoltó daruja először drótkötél segítségével próbálta kihúzni a vízből, de ehhez át kellett volna húzni a roncs alatt, ami az autó pozíciója miatt nem volt lehetséges, végül az oldalsó ablakok kitörése után hevederekkel tudták a magasba emelni, majd a járdára helyezni.

Szintén Zuglóban történt

Nekihajtott egy járdaszigetnek, és felborult egy személyautó Budapest 14. kerületében, a Mogyoródi úton, a Nagy Lajos király útjánál. A jármű kidöntött egy villanyoszlopot.

Az M3-ason is volt egy erre emlékeztető baleset

Árokba hajtott egy személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Gödöllőnél. Az érintett sztrádaszakaszon két sávon haladt a forgalom.

Címlapfotó: Kékvillogó.hu/GK