A 12 éves Anna hívott segítséget édesanyjához, miután a család autója egy másik autóval ütközött, majd egy traktornak csapódott. A 44 éves édesanya azonnal szörnyethalt. Az autóban két gyermekén kívül kislánya barátnője ült. Ő súlyosan megsérült.

Halálos baleset Bács-Kiskunban

Amint azt a Kékvillogó is megírta, két autó ütközött Mélykút és Kisszállás között csütörtök este. Az 55-ös főút 62-es kilométerénél két személygépjármű ütközött. A sofőrök a helyszínen meghaltak, hárman pedig megsérültek, őket kórházba vitték.  

A felismerhetetlenségig összeroncsolódtak

Az ütközés során mindkét autó brutálisan összeroncsolódott, az egyik egy traktor pótkocsijának is nekicsapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindkét sofőr meghalt

Egy békés családi programról indult haza két gyermekével és az egyikük barátnőjével Kiskunhalasra az egyik áldozat, a 44 éves nő. A tragikus sorsú Bernadett azt az autót vezette, amelynek egy traktort előző kocsi csapódott neki. A Blikk úgy tudja, a vétkes sofőr egy 68 éves pécsi nyugdíjas volt, aki szintén szörnyethalt a karambolban.

Őrült módjára előzött az idős sofőr

Forrás: MTI/Donka Ferenc

Lovagolni vitte a nagymama a gyerekeket

„A menyem Mélykúton dolgozott, az édesanyja vitte el a gyerekeket Bácsalmásra aznap lovagolni a fiához, aki fogathajtó. A nagymama utána visszavitte őket, Bernadett pedig elindult velük együtt haza Kiskunhalasra” – idézte fel a tragikus napot az elhunyt nő anyósa.

Kórházban vannak a gyerekek

„A hátsó ülésen ült a két unokám, az óvodás 6 éves Péter, a 12 esztendős Anna és vele egykorú barátnője, Boglárka. A gyerekek most kórházban fekszenek megfigyelés alatt, a fiam ott van mellettük folyamatosan. Természetesen próbálja magát tartani már csak miattuk is, de teljesen sokkos állapotba kerültünk mindannyian”.

Felelőtlenül előzött a vétkes sofőr

A gyászoló család nem tudja felfogni és magyarázatot sem találnak arra, hogy az idős sofőrnek miért kellett ilyen felelőtlenül előznie és ezzel tönkretennie egy család életét.

Baromfifeldolgozó céget vezetett az anyuka

Az elhunyt édesanya egyébként egy nagy baromfi-feldolgozó vállalatnak a vezetője, Bernadett  édesapja pedig annak tulajdonosa. A HunEnt Zrt. egyébként Magyarország piacvezető kacsanevelő és feldolgozó üzeme.

Az egyik kislány hívott segítséget

A pusztító erejű ütközés után a gyerekek hívtak először segítséget magukhoz. „Az unokám, Anna ki tudott mászni az autóból, kiszedte az öccsét és a barátnőjét, sőt, még arra is volt ereje, hogy telefonáljon a másik nagymamájának, aztán pedig az apukájának” – mondta a gyászoló nagymama.

A férj szólt a családnak

„A baleset után szinte azonnal, tíz perc múlva már tudtuk is, hogy mi történt A fiam értesített engem is azonnal. A rendőrök tudtommal ekkor még ott sem voltak”.

Az egyik kislány súlyosan megsérült

A testvérekhez képest a balesetben súlyosabban megsérült Boglárka is, neki be van kötve a keze, nagyon fájlalja a medencéjét, valamint nyakmerevítőt is viselnie kell. Ráadásul ő kétszer el is ájult, illetve agyrázkódást is szenvedett. Boglárka édesanyja egyébként a kiskunhalasi kórházban dolgozik, ahova a többiekkel együtt bekerült.

17 évig élt párjával

Bernadett és a párja, a sportedzőként és masszőrként dolgozó László ugyan nem házasodtak össze, de már 17 éve együtt éltek. Két közös gyermeküket boldogságban nevelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: MTI/Donka Ferenc