A férfi manővere kis híján tragédiát okozott. Édesapja megsérült az ámokfutásban. Egy nap alatt elfogták és őrizetbe vették a rendőrök a ráckeresztúri gázolót, aki szándékosan hajtott az utcán tartózkodók közé.

Emberölés kísérlete

Több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt indult nyomozás a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságon a 37 éves ráckeresztúri férfival szemben. Az elkövető 2023. december 20-án délután Ráckeresztúron, a Csokonai Mihály utcában egy családi vitát követően autóba pattant, majd az utcán csoportosulók közé hajtott.

Áthajtott a lábán

Néhányan el tudtak ugrani a nagy sebességgel érkező jármű elől, azonban a sofőr édesapjának nem sikerült, és áthajtott a lábán. Ezt követően a gázoló ismeretlen helyre távozott anélkül, hogy meggyőződött volna az okozott sérülésről. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kattant a bilincs

A Fejér vármegyei nyomozók elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene, amely alapján már a következő nap kattant a bilincs az ámokfutó kezén. A nyomozók M. Zoltánt őrizetbe vették és kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását – írja a Police.hu.

Kiemeelt kép: illusztráció