A főváros felé vezető oldalon az M7-esen, Pettend közelében egy gépjármű szalagkorlátnak ütközött, az autópályán pedig egy másik baleset is történt, melynek során három autó rohant egymásba.

Szalagkorlátnak ütközött

Közúti közlekedési baleset történt 2022.augusztus 20-án 10 óra 30 perckor az M7-es autópálya 38-as kilométerszelvényében, Pettend közelében, ahol egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fokozott figyelem

A balesetben érintett gépjármű műszaki mentésének ideje alatt a forgalom Budapest felé két sávon halad, ezért kérjük a gépjárművezetőket, hogy az érintett útszakaszon fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek! – áll a rendőrség közleményében.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Három autó rohant egymásba

A Balaton irányába vezető oldalon, Velence közelében három gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és időszakos torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

Ez is érdekelhet:

Rengeteg baleset történt az elmúlt 12 órában: az M7-esen és az M1-esen is szalagkorlátnak rohant egy autó, Budapesten két kocsi karambolozott

Nem sérült meg senki

Újabb közúti közlekedési baleset történt 2022. augusztus 20-án 12 óra 1 perckor az M7-es autópálya 46-os kilométerénél, Velence térségében, ahol három gépjármű ütközött össze. A baleset során személyi sérülés nem történt. 

Külső sávon halad a forgalom

A balesetben érintett járművek a belső forgalmi sávot foglalják el, ezért a Balaton felé a külső forgalmi sávon halad a forgalom. 

Torlódás

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán lassabb haladásra és torlódásra készüljenek az arra közlekedők!

Fokozott óvatosság

“Kérjük, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal, körültekintéssel és türelemmel közlekedjenek!” – írja közleményében a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels