A főváros felé vezető oldalon, Kőszárhegy térségében három gépjármű ütközött össze, ezért forgalomkorlátozásra és időszakos torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!

Három autó ütközött

Közúti közlekedési baleset történt 2022. augusztus 19-én 14 óra 50 perc körül az M7-es autópálya 72-es kilométerénél, a főváros irányába vezető oldalon, ahol három személygépjármű ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Forgalomkorlátozás

A balesetben érintett járművek a leállósávot, valamint a belső forgalmi sávot foglalják el, ezért a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Letarolta az országot a vihar: fák dőltek ki, felsővezetékek szakadtak le – Aki most vonatra ül, semmi jóra ne számítson

Késő este is baleset volt az M7-esen

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópálya 38-as kilométerszelvényénél, Pázmánd térségében, a Budapest felé vezető irányban.

Tűzoltók érkeztek a helyszínre

A pázmándi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben ketten utaztak. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, ahol forgalmi akadályt is okozott a baleset.

Budapesten is baleset volt

Két gépkocsi ütközött össze a 8. kerületi Nagyvárad téren. Az ütközés erejétől az egyik jármű az oldalára borult.

Az M1-esen szalagkorlátnak ütközött egy autó

Szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi az M1-es autópálya 32-es kilométerszelvényénél, Bicske térségében, a Budapest felé vezető irányban.

Hárman ültek benne

A bicskei önkormányzati tűzoltók érkeztek a műszaki mentéshez, áramtalanították a járművet, amelyben hárman utaztak. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik