Súlyos balesetet szenvedett zenekarával az X-Faktor egykori sztárja, Mehringer Marci. A tizedik évad egyik legnépszerűbb előadója csapatával járja az országot és fellépés fellépést követ. Tegnap azonban megtörtént a baj, a fiúk közül többen kórházba kerültek. Portálunk úgy tudja, az együttes kisbusza az M6-os autópályán kapott defektet és kisebb csoda, hogy mindenki túlélte a borulást.

Balesetet szenvedett együttesével

A tizedik X-Faktor-évad egyik legnépszerűbb énekese Mehringer Marci volt, aki a legjobb négyig jutott a versengésben. Ezek után tovább folytatta az énekesi karrierjét, együttest is alapított és rendre járják az országot a nyári koncertszezonban. A pénteki útjuk azonban balszerencsésen végződött súlyos autóbalesetet szenvedtek. A fiatal előadó a közösségi oldalán számolt be a történtekről, és elárulta, hogy komolyan megsérültek többen is az együttesből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szinte mindenük odalett

„Mint többen már tudjátok, nagyon súlyos autóbalesetet szenvedtünk az autópályán. Többen is súlyos sérülésekkel hagyták el a helyszínt és szinte minden felszerelésünk is odaveszett. Köszönjük a sok szép üzenetet, és hogy velünk vagytok ebben a szörnyen nehéz időszakban” – olvasható a Facebook-posztjában.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Erre senki nem számított

„Ami történt, arra soha, senki nem számított, és kívánjuk, hogy soha, senkivel semmi hasonló ne történjen” – tették hozzá.
„Nem tudjuk megköszönni elégszer a rengeteg törődést és hihetetlen gyorsaságot a katasztrófavédelemnek, a mentősöknek, a rendőröknek, a pécsi klinikai orvosainak, a szekszárdi és a kaposvári kórháznak egyaránt. Hamarosan jelentkezünk, szorítsatok értünk, Frickért nagyon, küldjétek neki az energiát. Nagyon vigyázzatok magatokra. Valahol van Isten” – fejeződik be a bejegyzés.

Defekt az autópályán

Portálunk úgy tudja, hogy a fiúk az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán jártak szerencsétlenül. Kisbuszuk útban az Ördögkatlan fesztiválra, defektet kapott és felborult a 111-es kilométerszelvényben, Gyapa térségében. A balesetben a járműben utazó nyolc személy közül hét sérült meg, hárman súlyos, négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek a rendőrség pénteki tájékoztatása szerint.

Tragédia

Ahogy írtunk róla, hétfő hajnalban személygépkocsijával közlekedett egy férfi Pilisszentlászló közelében, a 1116-os út 11-es kilométerszelvényében, amikor ezidáig ismeretlen okból az árokba hajtott.

A helyszínen meghalt

A balesetben az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a jármű 19 éves nő utasát életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. Azt, hogy pontos miért és hogyan következett be a tragédia, a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészei Osztályának munkatársai vizsgálják.

Egy fiatal tűzoltó az áldozat

A balesetben Dombai Dániel tűzoltó őrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Budavári Katasztrófavédelmi Őrs beosztott tűzoltója hunyt el.

Búcsúznak tőle

A bajtársak szívszaggató üzenetben búcsúztak szeretett kollégájuktól a Facebookon. „Mindössze három napot szolgálhattál. De tudom, nagy és szép jövő állt előtted. Nyugodj békében, Bajtárs. Vigyázzanak most már rád az angyalok” – írták.

Ez volt az álma

A Veszprém megyei fiatal férfi már gyerekkorától fogva rendvédelmi szervnél szeretett volna szolgálni, ugyanis rendészeti szakközépiskolába járt. Bár gazdasági szakon végezte az egyetemet, utána tűzoltónak tanult, és lelkesen kezdett neki imádott szakmájának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: balesetet szenvedett a népszerű együttes. Fotó: Facebook/Mehringer