Teljes szélességében lezárták a 74-es főutat, miután két személyautó karambolozott, a balesetben pedig többen is megsérültek szombat délelőtt – közölte a police.hu.

Többen megsérültek

A rendőrség tájékoztatása szerint Hahót és Zalaegerszeg között egyelőre tisztázatlan okból ütközött össze két személyautó. A 26-os kilométerszelvénynél történt balesetben többen is megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy ember beszorult

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt közölte honlapján, hogy az egyik járműbe egy ember beszorult. A gelsei önkéntes tűzoltók a nagykanizsai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eltávolították a gépkocsi két ajtaját, majd kiszabadították a beszorult embert.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Terhes nő is a sérültek között

Az MTI helyszíni információi szerint hárman súlyosan megsérültek, köztük egy terhes nő. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a rendőrség teljesen lezárta a főutat, a közlekedők Zalaegerszeg irányából Pacsa felé, Nagykanizsa irányából pedig Alsórajk felé tudják kikerülni az érintett szakaszt.

Tegnap Veszprém megyében két halálos baleset is történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta egymás után két halálos baleset is történt Veszprém megyében: az egyik a 77-es főúton Tótvázsonynál, míg a másik Bakonygepes térségben.

A sofőr a helyszínen meghalt

police.hu tájékoztatása szerint a 77-es főúton két személygépkocsi ütközött össze, az egyik sofőrje a helyszínen életét vesztette. 

Frontálisan ütköztek

Az elsődleges adatok alapján két személygépkocsi frontálisan összeütközött. Az egyik jármű sofőrje a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsi sofőrjének és utasának sérülését még vizsgálják. 

Bakonygyepes térségben is halálos baleset történt

rendőrség tájékoztatása szerint újabb halálos közlekedési baleset Veszprém megyében, ezúttal Bakonygyepes térségben.

Ketten meghaltak

Mint írják két személy elhunyt, többen megsérültek. Tájékoztatásuk szerint két személy elhunyt, többen pedig megsérültek.

Három autó ütközött

A baleset eddig tisztázatlan körülmények között, 2021. augusztus 20-án 14 óra 10 perckor a 8-as számú főút 86-os kilométerszelvényében történt, az eset során három autó ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels