A nyomozók garázdasággal gyanúsítanak egy török férfit, aki a 7. kerületben több gépkocsiban is kárt okozott.

Parkoló autókat rongált meg

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitányságán garázdaság vétség gyanúja miatt indult eljárás egy 24 éves török férfi ellen, aki 2022. szeptember 11-én délután a Péterfy Sándor utcában két, a Bethlen Gábor utcában pedig egy parkoló autót rongált meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megrugdosta

A rendelkezésre álló adatok alapján a Péterfy Sándor utcában az egyik autót több alkalommal megrúgta, ami miatt az ajtókban, valamint a bal oldali hátsó sárvédőn horpadások keletkeztek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Letört kilincs

Az eset következtében a gépkocsi bal első ajtójának kilincse is letört. A másik kocsinál a bal hátsó sárvédőbe rúgott bele úgy, hogy a sárvédő lemez behorpadt. A két járműben több százezres kár keletkezett. A Bethlen Gábor utcában is belerúgott egy kocsiba, ott azonban kár nem keletkezett.

Elfogták

Az erzsébetvárosi rendőrök a férfit néhány órán belül elfogták, majd garázdaság vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomást tett, azonban jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni.

Őrizetbe vették

A nyomozók a török férfit őrizetbe vették. Vele szemben a 7. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Áprilisban is feltörtek egy parkoló autót

Amint azt a Kékvillogó is megírta a rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. május 13-án 11 óra 35 perckor a 16. kerületben betörte egy parkoló kocsi ablakát, ellopta az ülésen lévő táskát, benne a sértett pénztárcájával, okmányaival, bankkártyákkal, tankolókártyával, mobiltelefonnal, pénzzel és egy notesszal. 

Pénzhez akart jutni a lopott kártyával

Ezután 11 óra 48 perckor a 10. kerület Kerepesi út 73. szám alatt található bankautomatánál a lopott bankkártyával pénzt vett fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Betörte egy parkoló kocsi ablakát, majd mindent vitt, köztük a bankkártyát is, amivel pénzt is felvett – Videón az elkövető, Te felismered?

Ez is érdekelhet:

Támadás Budapesten: elfajult egy szóváltás, az utcán szúrtak meg egy férfit a 9. kerületben

Kiemelt kép: Illusztráció