Szívbe markoló sorokkal búcsúzott egykori kedvesétől az az olasz férfi, aki úgy érzi, rá lehetett féltékeny az Angyalföldön meggyilkolt lány új párja. A Velence környékén élő fiatalember a szakítás után is jó barátságban maradt Petrával, és ezt nem nézte jó szemmel a barátja. A lány korábbi párja szerint Petra kereste a szerelmet, de rádöbbent, mégsem az igazit találta meg az azóta is bujkáló Türk Róbert személyében.

„Soha nem felejtünk”

 „Non ti dimenticheremo mai e poi mai, a presto”, vagyis „Soha nem felejtünk, hamarosan találkozunk” – ezekkel a szavakkal búcsúzott megtörten a pénteken meggyilkolt M. Petra volt barátja korábbi szerelmétől. A közösségi oldalon fellelhető üzenethez még odaírta magyarul: „Kicsi baba, nagyon szeretlek…” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Négy évig voltak egy pár

A Velence környéki Spresianóban lakó Andrea Michielin a Blikk információi szerint négy évig volt a magyar lány kedvese, ám tavaly véget ért a kapcsolat és Petra hazaköltözött Olaszországból. A két fiatal azonban nem szakította meg egymással a kapcsolatot.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megmaradt a barátság

Sokan azt mondják: nem kizárt, hogy a több száz kilométernyi távolság ellenére is megmaradt, erősnek tűnő barátság volt az alapja Türk Róbert Dániel féltékenységi rohamainak. A férfi néhány hónapja jött össze Petrával és bár úgy tűnt, minden rendben volt közöttük, pénteken a lány angyalföldi lakásában meggyilkolta párját.

Mégsem volt az igazi

A lány korábbi párja szerint Petra kereste a szerelmet, és bár azt hitte, megtalálta, rádöbbent, mégsem az igazit sodorta útjába az élet.

Nehezen viselte a féltékenységet

„Elvárása volt egy kapcsolatban, hogy legyen magánélete, szabadideje. Ugyan csak néhány hónapja ismerte meg Robit, elhalmozta ajándékokkal, de már abból probléma volt, hogy alig egy hónapja Armani illattal kedveskedett a barátjának, akinek a híres olasz márkáról én jutottam eszébe. Petra nehezen viselte a féltékenységet, ez volt az alapvető problémája az új kapcsolatában” – nyilatkozta a férfi a lapnak.

Lelkiismeret-furdalás a szomszédban

A gyilkosság helyszínén még mindig a rendőrség vörös pecsétjei zárják le annak a lakásnak az ajtaját, amit az egyenruhások törtek be, amikor keresték a lányt. A helyszínről származó információk szerint a két szomszédos emelet lakóinak lelkiismeret-furdalásuk van, amiért nem hívtak rendőrt a hangosabb veszekedést hallva.

Már külföldön is kereshetik

Türk Róbert Dániel öt nappal a gyilkosság után is a rendőrség körözési listájának élén szerepel. Elképzelhető, hogy a BRFK gyilkossági nyomozói külföldön is kereshetik.

Elvette barátnője életét

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, csütörtök este holtan találtak egy 27 éves nőt a 13. kerületben, egy Véső utcai társasház lakásában. A gyanú gyorsan barátjára terelődött, akivel két hónapja, egy társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedtek meg.

Összekaptak valamin

A szomszédok késő este veszekedést hallottak, majd értesítették a rendőröket, hogy a lakásban csend van, a lány telefonja kicseng, de nem veszi fel, a kopogásra sem nyit ajtót, Minden arra utalt, hogy baj érhette. A rendőrök betörték a lakás ajtaját, s beigazolódott a gyanú: a nőt megölték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragikus véget ért a kapcsolat. Forrás: TV2.