Még a legnagyobb sztároknak is vannak olyan sötét családi titkaik, amiket legszívesebben elfelejtenének. Van olyan világsztár, akinek egy bérgyilkos apa jutott, a világ egyik leghíresebb énekesnőjének az anyja pedig megölt egy gyereket. Sebestyén Balázs gyermekkora a szegénység miatt volt drámai.

Bérgyilkos lett az apja

Woody Harrelson élete elég nehezen indult el, ugyanis a családot elhagyó apja bérgyilkosnak állt. A kiváló színész édesapját 1979-ben tartóztatták le egy szövetségi bíró meggyilkolásáért, amiért életfogytiglanra ítélték. A férfi végül 2007-ben a börtönben halt meg, de előtte még találkozott a fiával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szörnyű családi körülmények

A hollywoodi sztárok közül sokan rossz körülmények között nőttek fel, de Charlize Teron még közülük is kiemelkedik. A Dél-Afrikában nevelkedett színésznőnek az apja alkoholista volt és ha nem jutott hozzá függősége tárgyához, akkor vagy a lakást verte szét, vagy rosszabb esetben a családján vezette le a dühét

Lelőtte a férjét

Az alkoholista apja egy este részegen elkezdett rá és anyjára lövöldözni, miközben azt kiabálta „ma meg foglak ölni titeket”. Végül Charlize anyja ezen a tragikus estén lelőtte a férjét a lánya szeme láttára. A nőt nem csukták le, mert a hivatalos papírok szerint a tett önvédelem volt.

Durva fiatalkor

Angelina Jolie-t manapság egy igazi családanyaként ismerhetjük, úgyhogy nehéz elképzelni róla, hogy tiniként milyen durva életet élt. Egy interjúban például elárulta, hogy első szerelmével olyan durva szenvedéllyel szerették egymást, hogy szeretkezés közben késekkel vagdosták egymást.

Még sötétebb titok

Azonban van egy sokkal sötétebb titka is a színésznőnek, amivel nem nagyon szokott dicsekedni. Jolie mindössze 16 éves volt, amikor ágyba vitte a saját anyja pasiját, akivel egy háztartásban laktak. Miután kiderült, hogy mi történt, az édesanyja szakított a férfivel.

Egyedül nevelték fel

Sebestyén Balázst nem nagyon kell senkinek bemutatni, azt viszont kevesen tudják róla, hogy nagyon nehéz körülmények között nőtt fel. A műsorvezetőt egyedül próbálta eltartani az egészségügyben dolgozó édesanyja, azonban a keresete sokszor arra is kevés volt, hogy ételt tegyen le az asztalra.

Zsebpénze nem is volt

„Anyámék még összekuporgatták a pénzt a háromnapos osztálykirándulásra, zsebpénzre azonban már nem jutott. Amikor egy cukrászdában az összes gyerek majszolta a sütit, én csak ültem ott csendben” – emlékezett vissza az egyik műsorában Sebestyén Balázs.

Tragédia történt

Britney Spears családjában szörnyű tragédia történt a ’70-es években. A világhírű énekesnő édesanyja húszévesen halálra gázolt egy 12 éves fiút. A gyerek kint játszott az utcán, ő pedig kanyarodás közben elütötte. 

Nem tehetett róla

Spears anyjának nem kellett felelnie tette miatt az igazságszolgáltatás előtt. A helyszínelők megállapították, hogy nem ő volt a hibás és nem tudta volna elkerülni a balesetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Sebestyén Balázs – Forrás: Youtube/Partizán