Szombat délután egy Honda Jazz két utassal haladt a 18. kerületi Kisfaludy utcán Gyál irányába. Elrontott egy kanyart és a buszmegállóban tudott csak megállni, alaposan összetörve azt.

30-cal kellett volna menjen

A városhatáron túl a megengedett sebességet (ami ezen a szakaszon 30 km/h) átlépve haladt egy hondás a Pesti úton, de a nagy sebesség és az éles jobbkanyar miatt kisodródott.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt kellett volna betartani

Fotó: Kékvillogó.hu

Kapkodott

A sofőr a bal oldalról visszarántotta a kormányt, így viszont a Honda keresztbecsúszott és a 84E busz Kacsóh Pongrác utcai megállójába csapódott, miszlikbe törve a fedett utasvárót.

Tropára tört megálló

Senki nem álldogált a megállóban, így a kisodródó autó nem gázolt el senkit. A Honda vezetője és utasa használták a biztonsági övüket, de így is könnyebben megsérültek, kórházba szállították őket.

Tényleg nem sok maradt belőle

Fotó: Kékvillogó.hu

Nem volt érvényes jogosítványa

A helyszínelés során azonban kiderült, hogy az autó vezetője nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel. A helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták a Pesti út ezen szakaszát, csak a 84E busz hajthatott át.

Veszélyes hely ez

Március közepén egy Toyota zuhant be egy ház kertjébe ezen a helyen. Erről akkor így írtunk.

Címlapkép: G.K. / Kékvillogó.hu