Felesége után halt egy idős férfi a Vas megyei Bobán. Zoltán bácsi és Klári néni hosszú, boldog évtizedeket élt le együtt. Információink szerint az idős oktató nem bírta elviselni szeretett asszonya elvesztését, ezért felakasztotta magát a padláson.

Véget vetett életének

Nem tudta elviselni rajongva szeretett felesége elvesztését, ezért az otthonában véget vetett az életének a Vas megyei Boba településen élő Zoli bácsi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

Megrázta a falut a tragédia

A 70 év körüli férfi azután hozta meg a végzetes döntést, hogy nejét, Klárát az ágyban fekve holtan találta. A kettős tragédia nagyon megrázta a községben élőket. Mindenki nagyon szerette és tisztelte az idős párt.

Túlélték a koronavírust

„Soha életemben olyan szeretetet és harmóniát nem láttam, mint ami köztük volt. Amióta az eszemet tudom, kézen fogva jártak, még a boltba is így mentek együtt. Nagyon szép életük volt, amíg Klárika meg nem betegedett. A papa akkor is mindenben mellette volt. Klári néni felépült, aztán mindketten elkapták a vírust, de azt is legyőzték” – mondta egy helybéli férfi.

Vasárnap még a kertben kapáltak

Egész életükben szorgalmasan dolgoztak, még idős korukban is állatokat tartottak és zöldségeket termesztettek. A helyik még vasárnap is látták őket, ahogy együtt kapáltak a kertben. Soha nem veszekedtek, szinte mindenki irigyelte őket, mert a szerelmük láthatóan még öregségükre sem múlt el.

Az aranylakodalmukra készültek

A házaspár idén ünnepelte volna az 50. házassági évfordulóját. A jeles napra az egész család lelkesen készült.

Két gyereket neveltek fel

A családfő régebben szakmunkásokat tanított. Boldog házasságban éltek, két lányt neveltek fel teljes egyetértésben. A gyerekek felnőttként is rendszeresen látogatták a szülőket, a holttestükre egyikük bukkant rá hétfő reggel. 

A lányuk talált rájuk

A tragédiát a pár egyik gyermeke fedezte fel, amikor átment idős szüleihez. A lányuknak az lett gyanús, hogy a szülei nem vették fel a telefont, pedig korábban ilyet soha nem csináltak.

Nem akart nélküle élni

„Úgy tudom, sokkot kapott szegény, amikor rátalált a halott szüleire. Nagyon sajnálom a gyerekeket és az unokákat is, szörnyű lehet most nekik. Nagyon jó, összetartó család az övék, soha egy hangos szó sem volt közöttük. Sajnos, meg kell érteni, hogy Zoltán nem akart a felesége nélkül egyetlen percet sem élni” – sírta el magát egy helybéli asszony. A rendőrség eljárást indított.

A padláson akasztotta fel magát

Az idős asszonyt álmában érte a halál, a férje pedig, rádöbbenve, hogy élete párja nincs többé, felment a padlásra és felakasztotta magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Kiemelt kép: illusztráció