Azt tudjuk, hogy sok BMW-n nincs index, vagyis a sofőrök gyakran annyira fegyelmezetlenek, hogy nem használják az irányjelzőt, de az ritka, hogy a piros lámpát is semmibe veszik. Most ez történt. Azt majd a rendőrök kiderítik, hogy figyelmetlenség miatt ment át a piroson a BMW vagy tudatosan.

Átment a piroson

Pénteken nem sokkal dél után a 16. kerületi Szabadföld út és az M0-s felhajtó kereszteződésében egy Kistarcsa felé tartó BMW vezetője áthajtott a piros jelzésen, majd ütközött a szemből zöld jelzésen szabályosan balra, az M0-s irányába kanyarodó Volkswagennel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leszakadt a BMW eleje

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházba vitték

A BMW az ütközés hatására jobbra kisodródott és a szalagkorlátnak ütközött, közben kidöntötte és maga előtt tolta az egyik jelzőlámpát is. Mindkét autóban csak a sofőr ült, az okozót a kirobbant légzsák miatt megfigyelésre kórházba szállították, a Volkswagen vezetője szerencsére nem sérült meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, majd áramtalanították a két mozgásképtelen járművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Roncsok az úton

A bal eleje is alaposan behorpadt a BMW-nek

Fotók: BPK/GK