Sógorok, testvérek estek egymásnak Nyírbátorban szombat kora este. Egy család négy tagja baltával, villával támadt rá rokonaira. A mentők hét kocsit riasztottak a helyszínre.

Életveszélyes állapotban

Öt ember megsérült abban a tömegverekedésbenm amely Nyírbátorban tört ki szombat este. Egy embert súlyos, életveszélyes fejsérüléssel vittek a nyíregyházi kórházba – írja a Frissmédia, amely tucatnyi fotót közölt a helyszínről.

Három éve is

A sértett család egyik tagját szinte napra pontosan három éve verték agyon a szomszéd utcában egy ballagási bulit követően. Bár a támadók nem a mostaniak, de az elkövetési módszer szinte ugyanaz – ad hátteret a helyi újság.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Négyen voltak a támadók

A mostani esetből egyelőre annyi látszik, hogy a támadók négyen voltak, ellenük garázdaság és emberölési kísérlet miatt nyomozhatnak majd.

Forrnak az indulatok

A helyszíni beszámoló szerint a nyírbátori utcában késő este sem csillapodtak az indulatok, a sértett család információkat várt a kórházból, a legsúlyosabb állapotban beszállított férfiról.

Vascső

Egy tanú a sértett családból elmondta, hogy a V. család egyik tagja vascsővel vágta fejbe a férfit, aki ekkor menekülőre fogta a dolgot, támadói utána eredtek, leteperték és többször megütötték.

Ugyanaz a család, más az elkövető

Az a már említett 3 évvel ezelőtti esetnél az azóta már elítéltek az esti órákban ásóval, kaszával, vasvillával felfegyverkezve elmentek a sértett nyírbátori lakóházához, hogy korábbi sérelmeik miatt elégtételt vegyenek. A kulcsra zárt bejárati ajtót erőszakkal benyomták, majd a családfőt a náluk lévő eszközökkel bántalmazták. Ebbe később belehalt.

A rendőrség még hallgat

A rendőrség későbbre egyelőre nem adott tájékoztatást a mostani ügyről, későbbre ígértek hatósági információt.

Hasonló bunyó volt Kerepesen

100-an estek egymásnak a hét elején Kerepesen. Arról a balhéról így számoltunk be részletesen.

Címlapfotó: Frissmédia.