Még augusztus 22-én tűnt el nyomtalanul a pécsi dr. Zágony Rudolf. A baranyai vármegyeszékhelyen egyszer csak ott hagyta az utcán feleségét, azóta nem találják. A rendőrség szerint bűncselekmény gyanúja nem merült fel az ügyben.

Nyomoznak

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó dr. Zágony Rudolf ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A felesége mellől tűnt el

A 83 éves férfi még augusztus 22-én délelőtt tűnt el. A feleségével sétált Pécsett, majd egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A rendőrség nem találja

A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A férfi körülbelül 165-170 centiméter magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van.

Ebben látták utoljára

Utoljára khaki színű rövidnadrágot, kék-fehér csíkos rövid ujjú inget viselt, bebújós kékes-szürke cipő és fehér zokni volt rajta – írja a police.hu.

Eredménytelen a keresés

A pécsi rendőrkapitányság még az eltűnése napján közzétette a felhívását, de egyelőre eredménytelen a keresés. Mindeddig nem érkezett bejelentés arról, hogy hol tartózkodhat az eltűnt férfi.

Nem történt bűncselekmény

A szabadpecs.hu megkeresésre a rendőrség most azt mondta, hogy jelenleg is eltűntként keresik a 83 éves férfit. Hozzátették: bűncselekmény gyanúja nem merült fel az ügyben.

Kollégái rég látták

A lap szerint az oktató korábbi kollégái már elvesztették a férfival a kapcsolatot. Nagyon ritkán látogatott vissza a Pécsi Tudományegyetemre.

Hirtelen elindult mellőle

Az eltűnt férfi felesége azt mondta, az eltűnés napjának reggelén egy barátjuknál voltak, aztán sétálva hazaindultak uránvárosi lakásukba. Az Építők útjánál át akartak kelni az úttesten, amikor férje hirtelen elindult mellőle, és a lakóházuk irányába átsietett az úton.

Nem tudta megmagyarázni

Éva gyorsan szem elől vesztette férjét, de azt hitte, párja előremegy, bár nem tudta megmagyarázni, miért teszi ezt. A lakásban viszont nem találta férjét, s azóta sem kapott tőle semmilyen üzenetet, értesítést.

Összeszedett volt

Az idős pár környezetében élők azt mondták, a férfi mindig összeszedettnek tűnt, jó erőben volt. Érthetetlen számukra is az eltűnése. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kérik a lakosság segítségét

A Pécsi Rendőrkapitányság azt kéri továbbra is, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Kiemelt kép: Zágony Rudolf – fotó: police.hu