3 nap alatt két lakó is kizuhant a csepeli panelházból. Amint arról beszámoltunk, pénteken egy 3 éves kisfiú esett ki az ablakon. Hétfő délelőtt pedig egy 28 éves nő ugrott szándékosan a halálba. A szomszédok szerint Anita már reggel zavartan viselkedett. A ház lakói nem értik, hogy történhet két ilyen tragédia ugyanabban a házban.

Kiesett az ötödik emeletről

A kis Jonatán péntek délután esett ki a csepeli panelház 5. emeleti ablakából. Nagy szerencséje volt, hogy túlélte a zuhanást, mivel nem a betonra, hanem egy bokros részre esett. A növények pedig felfogták a becsapódástól. Életveszélyes állapotban szállították kórházba.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A belső szervei roncsolódtak

A család egyik rokona szerint több bordája eltört, károsodott a lépe és belső vérzése is volt. A 3 éves kisfiú azóta kórházban van, de már túl van az életveszélyen. Szülei nem vették észre, hogy a kisfiú kiesett, először a lakásban keresték, majd a járókelők hangoskodására lettek figyelmesek. Ekkor derült ki, hogy kisfiuk kizuhant az ablakon. A gyermek egyik rokona szerint, a kis Jonatán felmászott az ágyra, majd onnan nyitotta ki valahogyan az ablakot.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Zavarodott volt a nő

A pénteki és a hétfői esetnek nincs köze egymáshoz. A ház lakói szerint a 28 éves nő, már hétfő reggel zavarodottan járkált, látszott, hogy nincs vele minden rendben.

Eláztatta a szomszédot

„Később az alattuk lévőt is teljesen eláztatta és az árammal is babrált valamit, s csak ezután vetette ki magát az ablakból. Elképzelhető, hogy a kisfiú története miatt választotta inkább ezt a „megoldást”. Már akkor látszott, hogy pszichésen lehet valami baja, amikor ideköltözött, a zavarodottsága pedig azóta csak felerősödött” –mondta a Blikknek a ház egyik lakója.

Paravánnal takarták el

A nő párja otthon sem volt, így a gondnok nézte végig, ahogy a hatóságok betörték a lakásajtót. A tragédia után a rendőrök a  holttestet fekete zsákkal takarták le, amit egy fehér paravánnal fedtek el a járókelők elől.

Nagy csattanást hallott

Egy másik, földszinten élő férfi éppen hazaért, amikor egy csattanást hallott. Először azt hitte, valaki belerúgott véletlenül a radiátorba, aztán megjelent a mentő és a rendőrség, az ablakon kinézve látta a fekvő nőt.

Mindkét esetet vizsgálják

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást, a 3 éves kisfiú balesetével kapcsolatban, de a 28 éves nő öngyilkosság körülményeit is vizsgálják.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció