Előre megmondta barátjának, hogy véget vet az életének az a 36 éves budapesti férfi, akinek vasárnap délután kigyulladt a bérelt lakása. Miközben a negyedik emeleti családi fészek lángolt, Norbert a mélybe zuhant. Ugyan gyorsan érkezett a segítség, csak a kétgyermekes apa halálát tudták megállapítani.

Lakástűz Csepelen

Amint arról korábban beszámoltunk, borzalmas tragédia történt vasárnap Csepelen. A Szent László utcában lévő egyik társasház negyedik emeleti lakásában tűz ütött ki. A bent tartózkodó 36 éves férfi kiugrott, és azonnal szörnyethalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szándékosan gyújtogatott

A lakásban lévő férfi miután észlelte a tüzet a negyedik emeleti lakás erkély ablakát törte ki. Az egyik környéken lakó szerint az áldozat gyújtotta fel a lakást, azt megelőzően, hogy kiugrott volna. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elhagyta a családja

Norbert, aki kiugrott az ablakon, egy közelben lakós barátja szerint összeveszett feleségével, aki aztán a két közös gyermekkel elment otthonról. A férfi ezt nem tudta elviselni.

Öngyilkossággal fenyegetőzött

„Az építőiparban dolgoztunk együtt. Becsületes, jó ember volt, aki csak a családjának élt. Reggel mondta, hogy ha a szerettei este nyolcig nem térnek vissza hozzá, végez magával” – mondta a Borsnak az áldozat ismerőse.

Nem lehetett rajta segíteni

Az ismerős szerint kaphatott egy rossz hírt, mert nem várta meg a határidő lejártát. Norbert egyébként egy bérelt lakásban élt. A tűzeset után az aszfaltra zuhant, már nem lehetett rajta segíteni.

Tragédia Újpesten

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, május végén, Újpesten, egy 7. emeleti erkélyről a mélybe ugrott egy 16 éves fiú, vasárnap.  Az eset a Megyeri úton történt. 

Egy lakó végignézte az esetet

Az egyik szomszédos épület hatodik emeletén élő nő közvetlen közelről, a saját erkélyükről nézte végig a szörnyű tragédiát. „A fiú egyszer csak váratlanul leugrott, mintha egy medencébe rugaszkodott volna el. Az édesanyjával lehettek otthon, a lakásból egyértelműen veszekedés zajai szűrődtek ki előtte. Új lakónak számítanak, nagyjából két hónapja költözhettek ide. A fiú anyukája azonnal leszaladt az utcára, és szegény a sokktól össze is esett” – mesélte a tragédia után megrendülve a szemtanú.

A szülők levele

A szülők, az eset után az RTL klubnak küldtek egy levelet, amelyben cáfolják a sajtóértesüléseket, miszerint veszekedés előzte volna meg a vasárnapi halálesetet. A levélben arra kérik az elhunyt tinédzser iskolatársait, hogy ne titkolják gondjaikat a szüleik előtt, mert „mindig mindenen lehet segíteni, amíg életben vagytok”.

Nem értik fiuk tettét

„A kisfiunk által egy másodperc alatt meghozott hibás döntés előtt mi is értetlenül állunk” – írták a 16 éves fiút gyászoló szülők. A szülők május 24-ei keltezéssel levelet írtak szeretteiknek, ismerőseiknek, a fiú iskolatársainak és a szülőknek, amiből kiderül, hogy ők egyértelműen öngyilkosságnak tartják a történteket, annak lehetséges okával azonban nincsenek tisztában.

Soha nem veszekedtek

A lakásban az események idején csak a fiú és édesanyja tartózkodott, az apa később ért haza. A veszekedéses verziót azonban cáfolják a szülők, szerintük soha nem veszekedtek a fiúval, mert sosem adott rá okot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: csepelinfo.hu