Egy baksi kocsma tulajdonosa illegálisan üzemeltetett játékgépeket. A férfinak tiltott szerencsejáték szervezése miatt kell felelnie.

Elnyelte a pénzét

A rendőrségre 2021. július 16-án érkezett bejelentés, mely szerint egy mindszenti férfi pénzét elnyelte egy játékgép Bakson, az összeget pedig azóta sem térítették meg a játékgépet üzemeltető kocsmában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyomozni kezdtek

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során több, az inkriminált baksi kocsmában elhelyezett, szerencsejátékok futtatására alkalmas eszközről szereztek információt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kopogtattak

Néhány héttel később a rendőrök a Nemzeti Adó-és Vámhivatal és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársaival együtt kopogtattak az ivó ajtaján.

Tiltott szerencsejáték

A közös ellenőrzésen egy számítógépet foglaltak le, amin a pultosok – kizárólag a már ismert vendégek részére – tiltott szerencsejátékot futtattak.

Pult alatt

A játékosok által befizetett összegeket egy, a pult alatt tárolt vászonzsákba gyűjtötték; ebből a zsákból fizették ki a nyereményeket is.

Beismerte

A kocsma tulajdonosa a nyomozók előtt beismerő vallomást tett, az ügyet a Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Elszabadult a pokol a budapesti állatorvosi rendelőben: a gazdi, az orvos és az asszisztensnő is egymást püfölte, a legrosszabbul azonban a vétlen yorki járt

Ez is érdekelhet:

Tragédia: árokba hajtott egy autó Szabolcsban, a kocsi 68 éves utasa azonnal meghalt, a sofőrt a mentők vitték e

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels