A gödöllői rendőrök rádolgoztak, a vármegyés nyomozók rajtaütöttek azon a kistarcsai férfin, aki nőket fogadott házába, lakhatásukért cserébe pedig testüket árultatta. Fiát arra használta, hogy kristályt porciózzon és áruljon.

Gyűjtötték a bizonyítékokat

A helyi körzeti megbízottak szereztek tudomást a bűnös tevékenységekről, majd bűnügyes kollégáikkal megosztották az információkat. Saját csatornáikon, módszereikkel egyre-másra gyűjtötték az alapinformációt alátámasztó bizonyítékokat. Egy ponton aztán bevonták a vármegyei nyomozókat, tekintve, hogy a felmerült emberkereskedelem és kényszermunka az ő hatáskörükbe tartozik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ellepték a rendőrök a környéket

A háttérben folytatott, több hetes felderítés 2023. október 7-én estére váltott át realizálássá, a kistarcsai házat és környékét pillanatok alatt lepték el civil-, és egyenruhás rendőrök.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Apát és fiát is elfogták

Apát és fiát elfogták, ruhájukban további bizonyító erejű, alufóliába csomagolt fehér poros pakkok lapultak, ahogyan a ház átkutatása is hasonló eredményt hozott. A kristály néven ismert szer a gyorsteszt szerint N-ethylbuphedrone tartalmú, amely új pszichoaktív anyagnak minősül.

Nem tett vallomást

Az állandó jövedelemmel, bejelentett munkahellyel nem rendelkező, otthonát többedmagával megosztó F. Márton kihallgatásán nem tett vallomást, a gyanúsítás ellen panasszal élt, amit kiegészített azzal: „a cselekményeket nem követtem el”.

Lányokat vett oda

Ezzel ellentétben a nyomozás adatai szerint F. Márton fiatal, otthontalan, örömlányként dolgozó nőket fogadott be házába, ám cselekedetét nem a jószándék, hanem a pénzkeresti lehetőség motiválta.

Kuncsaftokat szerzett

A lányoknak kuncsaftokat szerzett, a pénzt pedig elvette tőlük. Elrejteni sem tudták előle, mert ha ezt érezte, levetkőztetve őket bizonyosodott meg róla. A kisemmizett lányok drogot kaptak „fizetségül”, a háziúr szabálya pedig világos és egyenes volt: aki nem hoz pénzt a konyhára, annak fel is út, le is út! Hiába nem volt hova, aki nem csinált pénzt, egyszerűen kidobta.

Drogot is árult

A lányok dolgoztatása mellett kiegészítő jövedelemforrásként árulta a kristályt. Az adagolt, csomagolt szert aztán fiával közösen adták el.

Bilincsben vitték őket

F. Mártont és fiát bilincsben vitték kihallgatásra, a 47 éves, azóta letartóztatott férfi ellen emberkereskedelem és kényszermunka, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének, szabadlábon védekező, 20 éves fia ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón a rajtaütés:

Kiemelt kép: police.hu videórészlet