A nagykátai zsaruk őrizetbe vették a 85 rendbeli csalással gyanúsítható 43 éves budapesti férfit.

Sokakat megkárosított

Az ország számos pontján tettek feljelentést a megkárosítottak a rendőrségen 2020. és 2021. között, szinte kivétel nélkül hasonló tartalommal.  Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kamu eladások

Egy férfi kihasználva az sértettek jóhiszeműségét egy fiktív weboldalon, szerszámgépeket, bútorokat kínált eladásra, majd a megrendeléseket követően kérte áldozatait, hogy a vételárat egy megadott számlászámra utalják el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sosem érkeztek meg a rendelések

Szinte mindegyikük eleget tett a kérésnek. Pénzüknek annyi, termék nem érkezett, a férfi elérhetetlenné vált, összesen több mint ötmillió forint kárt okozott.  

Megtalálták a tettest

A helyi zsaruk széleskörű nyomozásának köszönhetően kiderítették a budapesti 43 éves M. Péter gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével.

Videón az elfogás:

Az egész országban keresték

A férfit az egész országban nagy erőkkel keresték, elfogatóparancs alapján 2022.  január 20-án Budapesten fogták el, előállították, majd őrizetbe vették. Kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményeket beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt.

FRISS!

Ez várhat most rá

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfi ellen 49 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás bűntette, valamint 36 rendbeli csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, kezdeményezték a letartóztatását.  Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet