Nyolcvanötmillió forint értékű kokaint foglaltak le a rendőrök Siófokon. Két embert kerestek az ügyben, az egyikőjüket elfogták 

Az egyik szökésben

Kábítószer-kereskedelem miatt kerestek két embert Siófokon. Egy 26 éves budapesti és egy 48 éves siófoki férfit.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Pótkerékbe rejtették

A két gyanúsított egy autószállító tréler pótkerekében csempészett nagy mennyiségű kábítószert Hollandiából Magyarországra. Siófokon parkolták le a trélert, majd annak pótkerekét azonnal leszerelték.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Cipelte a pótkereket

A fiatalabb férfi az utcán várakozott, míg társa a pótkereket bevitte a ház udvarára. A rendőrök ekkor csaptak le rájuk, azonban csak a budapesti K. Márkot sikerült elfogni, társa elmenekült – írja a rendőrség.

Kokain

A leszerelt pótkerékben a nyomozók 2214 gramm kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le, amely az előzetes szakértői vélemény szerint kokain.

Ilyen egy gyorsteszt

A rendőrség felvétele

Készpénz is volt bőven

A nyomozók kutatást tartottak a szökésben lévő férfi lakásán és garázsában, ahol 1225 gramm kábítószergyanús fehér anyagot, az elsődleges vizsgálatok szerint szintén kokaint, valamint 5500 eurót és 2,2 millió forint készpénzt foglaltak le. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke közel 85 millió forint.

A másikat keresik

A nyomozók K. Márkot őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság 2021. december 3-án elrendelt,  míg társa ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Címlapképünk a rendőrség felvétele.