Megöltek egy embert Budapestben, a 3. kerületben. Az 50-es éveiben járó férfit egy munkásszálón szúrták le.

Elfogták a gyilkost

A gyilkosság a 3. kerületi Nánási utcában, egy társasházi lakásban történt, a férfi belehalt a támadásba. A feltételezett gyilkost elfogták a rendőrök. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Jöttek a mentők, de nem segíthettek

A lakást bérlő 57 éves férfi szóváltást követően szúrta meg a 66 éves főbérlőt. A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni a sérült férfit, de életét nem lehetett megmenteni

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pár hete szintén az egy óbudai munkásszálló ablakából kiugrott egy férfi

A BudapestKörnyéke.hu írta meg, hogy kiugrott egy ember az egyik óbudai munkásszálló ablakából. A helyszínre akkor rendőr és tűzoltó is érkezett.

Fenyegetőzött

A Blikk az eset kapcsán akkor azt írta, hogy egy külföldi munkás fenyegetőzött azzal, hogy leugrik, amit végül meg is tett. A lap azt írta, hogy a férfi egy magas tetőre esett, úgy négy emelet magasból.

Korábban kollégiumként üzemelt

BudaPestkörnyeke.hu hírportál úgy tudja, az eset a Kunigunda utcai munkásszállón történt. A szálló korábban kollégiumként működött, határon túli egyetemisták éltek ott.

Vendégmunkásokat szállója lett

Néhány éve azonban megszüntették a kollégiumok, azóta kárpátaljai és erdélyi vendégmunkásokat szállásolnak el az épületben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt egy 37 éves férfi

Augusztus 5-én Újpalotán egy tízemeletes panelház hetedik emeletéről Budapesten. A 37 éves férfi nem élte túl a zuhanást.

Tragédia a Havanna lakótelepen

Nemrét írtunk arról, hogy a Havanna lakótelepen, a 10. emeletről kiesett egy idős asszony. Márta néni ablakpucolás közben zuhant a mélybe, ő sem élte túl a balesetet.

Véletlenül esett ki

A baleset után a szomszédok azt hitték, hogy az egyedül élő nő szándékosan ugrott ki takarítás közben az ablakon. Később kiderült, hogy az asszony egy véltelen baleset áldozata lett.

Kizuhant egy másfél éves gyermek

Idén januárban kizuhant egy másfél éves gyermek egy társasház második emeletéről Újpesten. Az anyja próbált rajta segíteni, de a gyerek légzése és keringése is leállt.

Újraélesztette a rendőr

Az elsőként helyszínre érkező kerületi járőrnek, Varga Tibor őrmesternek szerencsére sikerült újraéleszteni a kislányt, akinek állapotát a megérkező mentők stabilizálták, majd életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció