Veszekedés vezetett súlyos balesethez augusztus 5-én Békés megyében. Egy férfi és egy nő autóval Újkígyós külterületén a Csanádapácai út felé tartottak, amikor vitatkozni kezdtek. Ebből lett a baj.

Meglökte a kormányt

A férfi vezetett, a jobb első ülésen ülő nő pedig kipakolta a kesztyűtartót, kiabált, hadonászott és eközben belekapott a kormányba. Emiatt letértek az útról, és az autó felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megsérültek

A pár mindkét tagja megsérült, a nő súlyosan, a férfi könnyebben. A békéscsabai rendőrök a nő ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az a szép autó

A rendőrség felvétele.

Az ónos eső miatt ma egyre több a baleset

Az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Paks térségében baleset történt. Jelentős az anyagi kár. A helyszínelés és műszaki mentés miatt az érintett útszakaszon félpályás útlezárás volt érvényben, jelenleg a forgalom zavartalanul halad.

Baleset Budapesten is

Kisteherautónak ütközött egy személyautó kedd délelőtt Budapest I. kerületében, az Attila úton. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A hétfői szomorú adatok

A rendőrök 16 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 5 baleset súlyos és 10 könnyű sérüléssel végződött.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.