Nem véletlenül választanak egyre többen telefonjuk mellé okosórát. Ez a kis szerkezet nagyon sok mindenre képes ugyanis: nemcsak a mobilok remek kiegészítője az információmegjelenítések által, hanem egészségvédő funkciót is betölt.

Különösen igaz ez a Samsung Galaxy Watch okosóra tekintetében: a CoolMobile.hu kínálatában több modell közül is választhatunk, megéri megismerkedni ezekkel a termékekkel!

Miért legyen okosórád?

Az okosórák olyan multifunkcionális eszközök, amelyek jól hasznosíthatók egészségünk megőrzése érdekében. Nem egy modell van felszerelve alvásfigyelővel, vérnyomásmérővel, pulzusszámlálóval, akár EKG-t is nézhetünk vele.

Nem mindegy azonban, milyet választunk, a döntést alapos tájékozódásnak kell megelőznie. Érdemes olyan webáruházból rendelni, ahol részletes termékleírások olvashatók, jók a vásárlói visszajelzések és segítőkész az ügyfélszolgálat.

Ha pedig nemcsak okosórákat, hanem mobilokat, tableteket, fülhallgatókat és hasznos kiegészítőket is kínálnak többféle gyártótól, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jó helyen járunk.

Mivel az okosórák iránti érdeklődés egyre nagyobb, fontos, hogy minél előbb beszerezzünk mi is egy olyat, amely remekül kiegészítheti az aktuális ruhaszettünket. Szerencsére a Samsung Galaxy Watch okosórák úgy lettek megalkotva, hogy a számlapjuk könnyedén változtatható, így mindig az igényeinkhez fognak igazodni. Ezért is megéri beruházni egy ilyen eszközre!

A Samsung Galaxy Watch okosórák jellemzői

A dél-koreai Samsung gyártót bizonyára senkinek sem kell bemutatnunk, mobiltelefonjaik piacvezetőek. Ugyanilyen nívósak az okosóráik is, és akinek Samsung készüléke van, jól teszi, ha egy Galaxy Watch-ot is rendel mellé.

Itt is több sorozat elérhető, mint a mobilok esetében, a fent említett webáruházban meg tudják mondani, melyik lesz az igazán nekünk való. Az biztos, hogy egyikben sem fogunk csalódni, hiszen olyan funkciókkal találkozhatunk, amelyek az egészséges életmód fenntartásához nélkülözhetetlenek.

Bizonyos modellek nemcsak az alvási ciklust monitorozzák, hanem még a horkolás mintázatát is képesek ellenőrizni. Közben a véroxigénszintet is mérik. Természetesen a vérnyomás és pulzusszám nyomonkövetése is adott.

Egy kiváló modell: a Samsung Galaxy Watch6

A Samsung okosórák közül a Galaxy Watch6 az egyik legkedveltebb. A kijelzője zafírkristályból készült, prémiumminőségű, ellenáll a karcolásoknak. A képátló 1.3″ vagy 1.5”, így jól látható minden információ.

A szíja cserélhető, mindez egy kattintással megoldható. Az öltözékünkhöz ily módon is testre szabhatjuk az okosórát, éjszakára akár egy rugalmasabb verziót is választhatunk.

Alvás közben is érdemes magunkon tartani a Samsung Galaxy Watch-ot, mert hasznos információkat nyerhetünk ki általa az alvásminőségünkről. A töltéssel nem lesz gondunk, hiszen az aksi itt 300 mAh (a 44 mm-es verziónál 425 mAh), ami azt jelenti, hogy fél óra alatt akár 45%-ra is felturbózhatjuk az okosórát.

Érdemes megtekinteni a CoolMobile.hu teljes kínálatát, és kiválasztani a számodra ideális modellt.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a coolmobile.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.