Üvöltözésre, dulakodásra lettek figyelmesek a szomszédok. Hívták a ráckevei rendőröket, akik egy családi veszekedés tanúi voltak. A kegyetlen apa ököllel verte, üvegszilánkokkal szurkálta 20 éves fiát, akit kórházba kellett vinni, mert a saját apja életveszélyes sérüléseket, légmellet okozott neki.

Dulakodás az éjszakában

Kiabálás és dulakodás hangjai verték fel a csendes kiskunlacházi utca nyugalmát szeptember 2-án éjjel. Egy közelben lakó hívta segítségül a rendőröket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokkos állapot

A címre érkező ráckevei járőrök egy sokkos állapotban lévő, több sebből vérző fiatalembert találtak a ház előtt, mentőt hívtak hozzá, miközben igyekeztek megnyugtatni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ököllel verte

A 20 éves sérültnek annyit sikerült elmondania, apja ugrott neki, ököllel verte és üvegdarabbal vagdosta, szurkálta. A mentők kórházba vitték, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, orrcsonttörése mellett az egyik szúrás miatt légmelle keletkezett.

Elfogták az apát

A járőrök közben a helyszínen elfogták a 46 éves apát, előállították, majd megtörtént kihallgatása. P. Balázs tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, érdemi vallomást nem, viszont minden gyanúsítás, lefoglalás, őrizetbe vétel ellen panaszt tett.

Íme a 46 éves apuka

Forrás: Rendőrség

Letartóztatták

Az őrizetbe vett férfi ellen emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció