Egy turistaútvonal mentén zuhant szakadékba az a nyolcéves kisfiú, aki kedd délután a Pest megyei Pécel közelében túrázott. A sérülései miatt mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, a mentésről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Zuhanás

Nyolc métert zuhanva szakadékba esett egy fiú Pécelen, a Gyár utca közelében egy turistaútvonal mentén kedden délután. A sérülései miatt mozdulni sem tudott a mélyben a faágak között, ezért speciális mentésre volt szükség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megérkezett a mentőcsapat

A fiú kimentésére a fővárosi tűzoltók vonultak, akik a helyszínt csak gyalogosan tudták megközelíteni. A tűzoltók a veszélyesen kiálló elszáradt fáktól gallyaktól megtisztították a terepet, hogy azok a kiemelési műveletet ne veszélyeztessék.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A szakadék alján stabilizálják a kisfiú állapotát

Így emelték ki a szakadékból

Mentőhelikopter is érkezett

Miután a fővárosi tűzoltó doktorszolgálat és a mentők a kisfiú állapotát stabilizálták, hordágyon, kötél és tűzoltólétra segítségével felhozták őt, majd az 500 méternyi turistaösvényen a mentőkkel és a rendőrökkel közösen kivitték őt a tisztásra, ahol mentőhelikopter várta. A mentésről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Hatan viszik a fiút a mentőhelikopterhez

Itt a péceli szakadékba zuhant kisfiú megmentéséről kélszült videó

Kiemelt kép: részlet a katasztrófavédelem videójából