Lopásért és vesztegetésért 3 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték Lagzi Lajcsit. A zenész nem volt ott a bíróságon, Soroksáron látogatta meg a nagymamája sírját, ott beszélt az RTL riporterének arról mit gondol a bíróság döntéséről és hogyan tovább.

Lagzi Lajcsi bűnös

A bíróság megállapítása szerint Galambos Lajos bűnös, lopás és felbújtóként elkövetett vesztegetés bűntettében, ezért 2 év 10 hónap börtönbüntetésre, 3 év közügyektől eltiltásra és 12 milliós vagyonelkobzásra ítélték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lajcsi volt a főnök

Lajcsi feleségét, Boglárkát minden vádpont alól felmentették. Lajcsival kapcsolatban úgy fogalmazott a bíró, hogy egyértelműen hierarchikus viszonyban követték el a bűncselekményt, ebben Lagzi Lajcsi volt a főnök.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Harcolni fog

A zenész azt mondta az RTL riporterének, nagyon váratlanul érte az ítélet, harcolni fog az igazáért, mindaddig, amíg az ereje engedi. Lajcsi azt is elmondta, hogy a bírói ítéletben személyeskedést is felfedezett.

Nem átlagos körülmények

Lajcsi kifogásolta, hogy a bíró úgy fogalmazott, hogy nem átlagos körülmények között éltek a vidéki házukban. Erre a zenész azt mondta, hogy a vidéki házukat annyiért vette, amennyiért Budán eladott egy lakást.

Nem átlagos ember

Lagzi Lajcsi az RTL-nek kijelentette: „Talán nem is vagyok egy átlagos ember és nem is átlagos munkát végeztem, amíg eljutottam a színpadig” – mondta a zenész.

Nem akar börtönbe menni

A büntetőper majdnem 6 évig tartott, amíg eljutott az elsőfokú ítéletig. Lajcsi 2015 végén 125 napot volt előzetes letartóztatásban a Székesfehérvári börtönben. Akkor szinte minden újságban azt nyilatkozta, hogy nem akar visszakerülni a börtönbe.

Ennek a meccsnek még nincs vége

„Eddig sem volt könnyű megélni. Erős embernek tartom magam, de azt gondolom, hogy ennek a meccsnek még nincs vége, ez most félidőhöz jutott. Be fogom bizonyítani az igazamat” – mondta Lajcsi.

Papírforma

A zenész hozzátette: A bíró a papírformát hozta és az ügyészség felé húzott. Lajcsi védői szerint nem sikerült meggyőző bizonyítékokat felmutatni, a mulatós zenész is az ártatlanságát hangoztatja, ezért fellebbeznek az ítélet ellen.

Megspórolhatta a költségeket

Lagzi Lajcsi azért került bajba, mert a Komárom és Tata közötti Boldogasszony pusztán egy lakóparkot épített, ahol úgy spórolhattak a költségekkel, hogy lopták az áramot, a gázt és a vizet a szolgáltatóktól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Lagzi Lajcsi – Forrás: RTL KLUB Fókusz