Bűncselekménybe torkollott a se veled, se nélküled párkapcsolat, késsel okozott sérüléseket volt párjának egy nő Sopronban, mert nem tudta elfogadni a szakítást.

Veszekedéssel kezdődött

A rendőrségre 2021. június 19-én 5 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Sopronban családi veszekedést követően egy nő bántalmazta volt párját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rendszeresek voltak a viták

A helyszínen a sértett elmondta, hogy élettársával gyakran veszekedtek, ilyenkor mindig ő ment el a lakásból. Legutóbb három hónapja békültek ki, ekkor költözött vissza az asszonyhoz, írja a police.hu.

Úgy volt, hogy a férfi elköltözik

A bűncselekményt megelőző napon ismét összevesztek, akkor megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A sértett elment dolgozni, majd reggel hazament, hogy elvigye a holmiját, azonban ezen újra összeszólalkoztak.

Késsel ment neki a párjának

A kiabálást, szóváltást követően a feldühödött nő felkapott egy csontnyelű kést, amivel dulakodás közben párja felsőtestének több pontján felületi, vágásos sebeket ejtett. A férfi kimenekült a lakásból, majd segítséget hívott. Sérüléseit a mentők kórházban látták el.

Elfogták a nőt

A rendőrök a 33 éves bántalmazót elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt.

Nem ritkák a hasonló esetek

Legutóbb márciusban írtunk arról, hogy zaklatás, fenyegetés, magánlaksértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség azzal a jánoshalmai férfival szemben, aki 2019 júniusától kezdve rendszeresen zaklatta és fenyegette a volt élettársát. A páros kapcsolata egyébként kezdetben jó volt, négy közös gyermekük is született, azonban a viszony 2017-ben megromlott, a férfi pedig egyre agresszívabbá vált.

Egy családként éltek

A vádirat szerint a férfi és a nő kapcsolatából négy gyermek született, azonban egy után a szerelem elmúlt és a kapcsolat megromlott. 2019 júniusában az anya elköltözött a gyermekekkel otthonról, Jánoshalmáról.

Bedurvult a férfi

Miután a nő bejelentette a szakítást, a férfi sokkal agresszívabbá vált, és időközönként megjelent a volt élettársa jánoshalmai házánál, hogy ordítozzon és ocsmány módon szidalmazza a volt párját. A verbális erőszakon túl veréssel is megfenyegette az asszonyt.

Folytatódott a zaklatás

2020. első felétől rendszeressé váltak a fenyegetőzések és a zaklatások: a dühöngő férfi személyesen és telefonon is több alkalommal kereste a nőt, akit nem egyszer veréssel is megfenyegetett. És miután a nő letiltotta a számát, a férfi a gyerekek mobiljain keresztül kezdte hívogatni a nőt, akit továbbra is veréssel fenyegetett.

Egyre komolyabbá váltak a fenyegetések

2020 augusztusában a helyzet már odáig elfajult, hogy a férfi azzal fenyegette meg a volt élettársát, hogy azt mondta neki: „Megéleztem a nagykést, és megforgatom benned, ha meglátlak valakivel”.

Bemászott az udvarra

2020. augusztus 2-án, éjszaka a férfi megjelent a nő házánál, majd a zárt kapun bemászott az udvarra, és ordibálni kezdett, számonkérte a nőt, amiért szakított vele. A férfi többszöri felszólításra sem volt hajlandó elmenni, sőt még kétszer pofon is vágta az édesanyát.

Jött a segítség

A pofonoktól a nő megijedt, és rögtön segítségért kiáltott, majd berohant a házba. Ugyanakkor a férfi követte őt, és a ház bejárati ajtajában még kétszer felpofozta a nőt, majd a házban leült. Végül az időközben kiérkező rendőrök felszólítására elhagyta a férfi a helyszínt. A bántalmazás során az anya 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu