A családja és baráti köre máig nem tudja feldolgozni annak a fiatal férfinak a halálát, aki egy brutális balesetben vesztette életét néhány hónapja. Barátja vezette az autót, aki részeg volt. A BMW többször is megpördült a levegőben és egy kétméteres kerítést is átugratott és becsapódott egy TV-torony mellé.

Tragédia a tv-toronynál

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról, hogy halálos kimenetelű közlekedési baleset történt egy decemberi napon, az esti órákban Vas megyében, a hegyhátsáli tv-toronynál. Egy, a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel haladó, nyári gumival felszerelt BMW járt szerencsétlenül a 7441-es úton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többször a magasba pattant

A gépkocsi egy bukkanót követően a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, majd egy bekötőútnál a levegőbe emelkedett és közel 50 méter múlva ért először földet, majd ezután még többször a magasba pattant a szántóföldről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiesett a sofőr és az utas

A BMW végül a tv-torony kerítése felett átrepülve az építmény mellett állt meg. Az autó vezetője és utasa még a kerítésen kívül kiesett a járműből.

Nem élte túl a becsapódást

A rendőrség tájékoztatása szerint a gépjárműben a baleset idején két személy utazott, akik közül az egyik fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járműben tartózkodó másik személy súlyosan megsérült. 

Szörnyűségekről beszélt a szemtanú

A 112press.hu tudósítója beszélt azzal a férfivel, aki megtalálta a baleset túlélőjét. Az autós elmondta: a sérült ember zavarodott állapotban volt, nem érezte a lábait, így mentőt hívott hozzá. Ezután kezdte el a cipőjét keresni. Később megjöttek a vadászok, és együtt fedezték fel a holttestet, majd az autó roncsait.

Volt, aki nem segített

Kiderült az is, hogy valószínűleg egy másik sofőr is felfedezte a négykézláb mászó sérültet, de ő, ahelyett, hogy segített volna, inkább tovább ment a kis forgalmú úton.

„Nem hittük el”

„Nem akartuk elhinni, hogy Dani meghalt, csak 26 éves volt, fiatalon ment el” – mondta az elhunyt férfi egyik ismerőse a Tényeknek.

Letartóztatták a részeg sofőrt

A családja sem tudja feldolgozni a fiatal férfi halálát, aki a brutális balesetben vesztette életét. A vizsgálatok kiderítették: a barátja vezette az autót, aki részeg volt. A rendőrség most zárta le a nyomozást, letartóztatta a balesetet okozó sofőrt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az összetört BMW. Fotó: 112press.hu