Már az előkészítő ülésen ítéletet hozott a Budapest Környéki Törvényszék annak a fiatalnak az ügyében, aki mocskos dolgokra kényszerítette a saját unokahúgát és annak szintén kiskorú testvérét is.

Meglátogatták a rokont

A fiatalkorú fiú tavaly szeptember tizedike előtt vágyai kielégítésére kényszerítette a kiskorú rokonait. Ebben az időszakban látogatóba érkezett a férfihoz a féltestvére, és annak gyermekei.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csokit ajánlott a lányoknak

A fiú többször együtt maradt hármasban a 12 év alatti kislányokkal, akiket szégyenteljes dolgokra kényszerített. Volt olyan eset, amelyet megelőzően a férfi csokoládét ajánlott a kislányoknak azért, hogy teljesítsék a kérését.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fenyegette is őket

Később megfenyegette a lányokat, hogy megveri őket, ha a történtekről beszélnek másoknak – írja közleményében a Budapest Környéki Törvényszék sajtóosztálya.

Nem akart utazni

Tavaly szeptemberben, amikor az édesanya újra meg akarta látogatni féltestvérét, az egyik kislány vonakodott az unokabátyjához való utazástól. Amikor az anyja megkérdezte, hogy mi ennek az oka, akkor a gyerek elmondta, miket művel vele a férfi.

Feljelentést tett

Ezt követően a nő értesítette a védőnőt, majd másnap feljelentést tett. A fiú ezen felül felvételeket is készített arról a cselekményről, amelyet korábban a rokonával művelt.

Beismerte tettét

A fiú a váddal egyezően beismerte a bűnösségét, és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról. A törvényszék a beismerő nyilatkozatot elfogadta és már az előkészítő ülésen ítéletet hozott.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ítélet született

A fiatalt négy év javítóintézeti nevelésre ítélték, és minden olyan foglalkozástól, tevékenységtől eltiltották, amely során 18 év alatti személlyel foglalkozhatna. Az ügyész súlyosabb büntetésért, az elkövető és védője enyhítésért fellebbezett.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Áldozatsegítő Központ

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található. A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Kiemelt kép: illusztráció