Eltűnt egy idős, 73 éves bácsi Budapesten. A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik, a lakosoktól pedig azt kérik, bárkinek bármi információja van a bácsi hollétét illetően az értesítse a hatóságokat.

A 17. kerületből tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Csontos József ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Orvosi segítségre szorulhat

A rendelkezésre álló adatok szerint a 73 éves férfi, Csontos József 2023. szeptember 16-án 23 óra körül 17. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott. Orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Csontos József 170 cm magas, vékony testalkatú, kék szemű, rövid ősz hajú. Eltűnésekor fekete tréningnadrágot és fekete pulóvert viselt.

Fotón a bácsi:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Csontos József tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Pár napja a Bükkben tűnt el egy férfi

Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt néhány nappal ezelőtt eltűnt egy 43 éves férfi a Bükkben. Már drónokkal is kutattak utána és több speciális mentőcsoport is kereste. Végül öt napi keresés után a Spider mentőcsapat kutyája, Hope találta meg, sajnos már holtan.

Riasztás érkezett

A Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat tette közzé a Facebook-oldalán, hogy riasztás érkezett Bükkszentlászlóról. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrfőkapitányság arról adott tájékoztatást, hogy a településről egy 43 éves férfi otthonból ismeretlen helyre távozott és életjelet nem ad magáról.

Mindenki segíteni próbált

A rendőrség kért mentőkutyás segítséget, így a Neptun Mentőcsapat Mentőkutyás egysége azonnal reagált a riasztásra és 5 emberrel, 2 kutyával, valamint 3 gépjárművel a helyszínre indult. Az eltűnt személy felkutatásához csatlakozott több helyi lakos, vadászok és a rendőrség munkatársai is, de az első napon nem jártak sikerrel.

Drónokkal, terepjárókkal is keresték

Másnap tovább folytatódott a szervezett keresés, amihez már a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete is csatlakozott több drónnal. A csapat tagjai sűrű, nehezen járható területeket vizsgáltak át, rendőrségi nyomkövető kutya, több területkereső mentőkutya, drón és terepjáró is segítette a munkát.

Bekapcsolódott a Spider Mentőcsoport is

Időközben a helyi lakosok felkérésére vasárnap a Spider Mentőcsoport is bekapcsolódott a keresésbe Lehoczki László vezetésével. A Spider részéről négy ember vett részt a keresésben kutyával – írta a heol.hu portál.

Megtalálták

„Hétfőn, a délutáni órákban Hope nevű kutyánk jelzése alapján megtaláltuk az eltűnt férfit. Sajnos segíteni már nem tudtak” – írta Lehoczki László a közösségi oldalán a múlt héten. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az eltűnt bácsi – Forrás: police.hu