A Gyöngyösi Járási Ügyészség vádat emelt egy 24 éves nő és 20 éves élettársa ellen. A nő egy idős asztalossal létesített szexuális kapcsolatot, ezután a prostituált és párja zsarolták az idős férfit.

Prostituálttal enyelgett az asztalos

Egy fiatal pár csaknem egy éven át zsaroltak egy nyugdíjas asztalost. A prostituált az idős iparossal többször szexuális kapcsolatot létesített a műhelyében.

Zsarolni kezdték az idős férfit

2018 februárjában élettársával azzal keresték fel az idős férfit, hogy erről titokban fotók készültek, amelyeket átadnak feleségének, ha nem fizet 70 ezer forintot.

Hiába fizetett, tovább zsarolták

Az asztalos fizetett, de a zsarolás-sorozat nem ért véget, mert újabb mesével álltak elő.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Ha nem sikerül és mennem kell, akkor megtérek Istenhez és együtt leszek Bencussal!” – gyógyíthatalan betegségben meghalt Szita Bence nevelőapja, aki haláláig gyászolta a 11 éves fiút

200 ezret kértek az abortuszért

Azt hazudták, hogy a lány kiskorú és teherbe esett a 70 éves férfitól, ezért az abortusz fizessen 200 ezer forintot.

EZ IS ÉRDEKELHET! Betegesen féltékeny volt a feleségére, ezért kegyetlen módon, főzés közben kioltotta a hatgyermekes asszony életét

Fenyegették az asztalost

A sértett fizetett, de a vádlottak már műhelye felgyújtásával és a „likvidálásával” is fenyegették, így végül összesen 580 ezer forintot csikartak ki tőle.

Meglopta az asztalost

A 20 éves fiatalember ráadásul meg is lopta az asztalost. Kétszer is eltulajdonította elektromos csavarhúzóját, amit csak „megtalálói díj” fejében adott vissza.

Vádat emeltek ellenük

Az ügyészség az élettársakat, mint társtetteseket folytatólagosan, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolással, a fiatalembert üzletszerűen elkövetett lopással  vádolja.

Börtönt kértek rájuk

A többszörösen büntetett nő, és aktuálisan javítóintézetben nevelt párja ellen végrehajtandó börtön kiszabására, a közügyektől történő eltiltásukra, valamint vagyonelkobzásra tett indítványt. A főbüntetés mértékét a jelenleg tagadásban lévő vádlottak későbbi esetleges beismerése esetére négy, illetve négy és fél évi börtönben jelölte meg a vádhatóság.

Kiemelt kép: illusztráció