Már az ütközés pillanatában biztos volt, hogy nem élhetik túl a balesetet az a fiatal pár, akik szombaton motorkerékpárjukkal, Komló térségében egy személyautóval ütköztek frontálisan.  A fiatal szerelmespár tagjai Tolna vármegyéből tartottak, épp egy motoros felvonulásra.

Tragédia a Mecsekben

Ahogy arról korábban beszámoltunk, tragikus baleset történt április 27-én Komló közelében. A Tolna. megyei fiatal pár reggel Pécsre indult, egy motorostalálkozóra. Útközben azonban frontálisan ütköztek egy személyautóval. A fiatalok a helyszínen szörnyethaltak.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Motorostalálkozóra mentek

Szabolcs és Fanni mindketten a motorok szerelmesei voltak. Gyerekkoruk óta vonzotta őket a sebesség. A végzetes szombaton is motorra pattantak, hogy részt vegyenek egy motoros felvonuláson Pécsett. Éppen a Mecsekben motoroztak, amikor Magyaregregy és Zobákpuszta között megtörtént a tragédia. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felborult az autó

A járművet vezető Szabolcs egy autót akart megelőzni, ám végül nem tudott visszatérni a saját sávjába és frontálisan nekicsapódott a szemből érkező kék Daihatsu terepjárónak. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a terepjáró bal első hajtóműve kiszakadt, sőt az autó a tetejére is borult. 

Ezzel az autóval ütköztek

Forrás: RTL

Kettészakadt a jármű

Végül a tűzoltók borították vissza a kerekeire az út másik oldalán. A motor első kereke is kiszakadt, alkatrészei pedig a Daihatsu mögött érkező Audinak vágódtak. 

Az autó alá zuhantak

A motort vezető Szabolcs és barátnője lerepültek a motorról és pont az Audi mögött haladó Peugeot elé zuhantak, amely elütötte őket. A helyszínre perceken belül megérkezett egy mentőhelikopter és a komlói hivatásos tűzoltók is kivonultak, akik teljes útlezárás mellett hajtották végre a műszaki mentési munkálatokat. 

A. tűzoltók szedték ki

A motor hátulján utazó Fanni az autó alváza alá szorult. Őt a kiérkező mentősök sem tudták kiszedni, így végül a tűzoltók egy daruval emelték fel a Peugeot, hogy ki tudják emelni a szerencsétlen lány holttestét alóla. 

Az autó utasai is megsérültek

Az egyik autóban egy édesanya és gyermeke is megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: RTL