Két huszonéves motoros halt meg szombat délelőtt Magyaregregynél, amikor előzés közben két autóval is ütköztek. A motort egy férfi vezette, mögötte egy nő ült, esélyük sem volt a túlélésre. A helyszínre mentőhelikopter is indult, de sajnos a fiatal pár életét már nem lehetett megmenteni.

Ketten haltak meg

Ketten haltak meg szombat délelőtt a 6541-es úton Magyaregregy és Zobákpuszta között, miután nem sikerült az előzés és szemből nagy sebességgel belecsapódtak egy Daihatsu terepjáróba.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Felborult a terepjáró

A baleset során akkora volt az ütközés, hogy a Daihatsu bal első futóműve kiszakadt, a terepjáró pedig ezt követően a tetejére borult, a tűzoltók borították vissza a kerekeire az út másik oldalán. A motor első kereke is leszakadt, az alkatrészei pedig a Daihatsu mögött érkező Audinak vágódtak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: RTL

Az autó alá szorult

A motort vezető férfi és a női utasa pedig az Audi mögött haladó Peugeot elé zuhant, amely elütötte őt, majd a nő az alváz alá szorult. A tűzoltók daruval emelték fel a Peugeot-t, csak ezután tudták kiemelni a holttestét alóla.

Motoros találkozóra mentek

A motoros pár Tolna vármegyéből Pécsre igyekezett egy motoros gurulásra, amelyet éppen a közlekedési szabályok betartása érdekében rendeztek.

A motor eleje leszakadt

Forrás: RTL

Mentőhelikopter is ment

A helyszínre érkezett egy mentőhelikopter és a komlói hivatásos tűzoltók is, akik teljes útlezárás mellett hajtották végre a műszaki mentési munkálatokat. A baleset során további két gépkocsi is érintett volt.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: RTL